Arama sonuçları: *

1. Wînd

Yardım Ryzen 7600 için Soğutma Önerileri

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-frostflow-x-360-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1176554541.html Bildiğim kadarıyla gayet iyiydi bu, ama yine de iyi araştırmak lazım.
  2. Wînd

Çözüldü✓ Sıvı soğutucuyu söktüm nasıl takıcam bilmiyorum yardım edin

Teşekkürler arkadaşlar. Taktım
  3. Wînd

Hayır değil de, düşen bir şey yok sanırsam çünkü zaten böyle takılıydı, 1 haftadır
  4. Wînd

Hayır hocam kasanın içinde böyle bir şey yok kutusundan aldım
  5. Wînd

Hiçbir şey anlamıyorum buyur sen bak hocam 1678697092 Up up up up yardım yardım yardım 1678697205 Montajdan anlayan tanıdığım da yok ki etiket atayım…
  6. Wînd

Am5 soket, cooler master master liquid ıllısuon 360mm sıvı soğutucu Gigabayte b650 ds3 anakart 7600x işlemci Kasa çok ısınıyordu, soğutmayı tam oturtmadığımı düşünerek söktüm ama takamıyorum yardım edin googledan bulamadım elimde gösterdiğim parçaları takamıyorum 1678696441 Yardımm
  7. Wînd

Corsair mi Cooler master mı

Bütçe varsa b550 yapmanı öneririm zaman zaman kalkıyor seçeneklerden. Güzel sistem sana amd hastası birisini yönlendireyim. @XooXen (kendisi de arıyordu galiba daha iyi yardımcı olur)
  8. Wînd

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-rainbow-fiyati,233903757.html 600 TL ye düşüyor zaman zaman
  9. Wînd

Kule tipi hava soğutucu daha mantıklı olacaktır. Bütçem var yakın zamanda işlemciyi upgrade ederim dersen sıvı soğutucu
  10. Wînd

Ben cougar ile karıştırmışım zaten, baktım şimdi 😁
  11. Wînd

Cooler Master dediğiniz hangisi, düz siyah olan değil mi, he yoksa şu mor renkte olan mı
  12. Wînd

Rgb olan corsair tercih ederim
Geri