Arama sonuçları: *

1. WOYAC

Thermal Grizzly Kryosheet nasıldır ?

hocam bu termal padler bildiğim kadarıyla genellikle ekran kartlarının üzerindeki belleklere vs konuluyor işlemciye konulduğunu hiç görmedim 1718856550 ama sitedeki yazana göre 33x33mm olanı am5 soket işlemciler içinde kullanılabiliyor yazıyor
  2. WOYAC

Termal Macun Tavsiyesi

yanlış bilmiyorsam thermal grizzly termal macunlar konusunda çok deneyimli ve kaliteli ürünleri olan bir marka yurtdışındaki arkadaşlarımdan da çok fazla thermal grizzly markasını uygun fiyatlı ve uzun ömürlü diye öven çok var bende ryzen 5500 işlemcide wraith prizm soğutucuyla tgk macununu 6-7...
  3. WOYAC

Termal Macun Tavsiyesi

thermal grizzly kryonaut öneririm 1gr olarak satılıyor piyasada 200-230TL bandında bulunuyor kendimde kullanıyorum gerçekten çok kaliteli macunlar
  4. WOYAC

Termal ped önerir misiniz? ?

fiyatı uygun peki asus rog strix rx570 için kaç mm termal ped önerirsiniz
  5. WOYAC

Termal ped önerir misiniz? ?

merhabalar bende rx570 var garantisinin bitmesine 1 aydan az bir süre kaldı ve servis bakımlarını yapmadığı için hiç bakım yapamadım sadece biriken tozları aldım son zamanlarda oyunlarda 80 dereceyi geçmeye başladı yaz aylarında olduğu için normaldir dedim ama klimalı odada bile 80 dereceyi...
  6. WOYAC

Çözüldü✓ AMD Wraith Prism üzerindeki nedir?

bilgilendirme için saolun
  7. WOYAC

Çözüldü✓ AMD Wraith Prism üzerindeki nedir?

Merhabalar bir şey sormak istiyorum AMD Wraith Prism üzerindeki kendi termal macunumu ? ve termal macun değişimi için Thermal Grizzly Kryonaut aldım fanın üzerindeki termal macunu nasıl silebilirim ?
Top Bottom