Arama sonuçları: *

1. Winger

Ryzen 5 7600 + NZXT Kraken Elite 240 CPU ve Sıvı Sıcaklığı Sorunu

Teşekkürler yorumun için 🙏 Senin sistem baya güzel dengelenmiş, özellikle LC360 ile 75°C civarında kalması gayet iyiymiş. Benim oyun sırasında CPU 85°C’ye, sıvı da 52°C’ye kadar çıkıyor. PBO ve CPB açık, ama sıcaklıklar yüzünden boost'tan tam verim alamadığımı hissediyorum.
  2. Winger

Teşekkür ederim yorumun için 🙏 Kraken Elite’i biraz da LCD ekranı için almıştım ama bu sıcaklıklarla Arctic çok daha mantıklı geliyor artık 😅 Kasa Hyte Y70 Touch, içeride toplam 6 intake, 3 egzoz fan var (radyatör dahil). Radyatörü intake yapma fikri sıvı sıcaklığı açısından cazip ama kasa...
  3. Winger

Laptoplar için standlı soğutucular işe yarıyormu yarıyorsa önerir misiniz??

İş yerindeki laptopum aşırı ısınmadan dolayı sürekli donuyordu. Bu yüzden bu markanın farklı bir modelini kullanmaya başladım. Soğutucu standı kullandığımdan beri donma problemi yaşamadım, gayet işe yarıyor. Tavsiye ederim. 🔗...
  4. Winger

Selamlar herkese, Oyun sırasında işlemcim ve sıvı sıcaklıkları normalden yüksek değerlere ulaşıyor. Durumu sizlerle paylaşıp öneri ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Özellikle 240mm AIO’nun yetmediğini düşünüyorum, 360mm’ye geçmeyi planlıyorum ama en doğru tercihi yapmak istiyorum. İşte...
Geri