Arama sonuçları: *

1. Zetes123

Ryzen 5 3500x OverClock değeri nasıl olmalıdır ?

Merhaba hayatımda hiç o.c yapmadım ve sizlerden yardım istiyorum. stok soğutucu var oyuncuyum kullanabileceğim max oc ayarını yapmak istiyorum. Voltaj ve frekans değer değerleri nasıl olmalıdır ?
  2. Zetes123

Ryzen 5 3500x'i 4.2GHz Yapacağım Yardım Edebilir Misiniz?

Şu an kendi soğutucumu kullanıyorum yakın zaman CoolarMaster Masterliquied 240 ml almayı planlıyorum işlemcimi ilk kullandığımda 4.2 Ghz olarak geldi 70 dereceyi pek geçmiyordu sadice valorant oynuyorum zaten ondan geri almak istedim voltaj işlerini bilmiyordum ben sadice CPU Radio kısmından...
  3. Zetes123

Dostum doğru diyorsunda bu işlerden pek anlamadığım için korkuyorum fazla veririm bir şey yaparım diye teşekkür ederim
  4. Zetes123

Kaç yapmam gerek usta benim işlemcime uygun voltaj değerleri bulabilir miyim
  5. Zetes123

Dostlar Selam AMD B450M-A PRO MAX Anakartım var Ryzen 5 3500x işlemcimi 4.2 Ghz çalıştırmak istiyorum biostan CPU RADİO kısmını AUTO seçeneğini 4.2 Yaptım fakat pc açılırken sürekli mavi ekran yiyiorum kurtarma yerine atıyor beni nasıl işlemcimi 4.2 yapabilirim ?
  6. Zetes123

240mm Sıvı Soğutucusu Önerisi

𝐗𝐈𝐆𝐌𝐀𝐓𝐄𝐊 𝐀𝐔𝐑𝐎𝐑𝐀 𝟐𝟒𝟎 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐋/𝐀𝐌𝐃 𝟐𝐱𝟏𝟐𝟎𝐦𝐦 𝐀𝐓𝟏𝟐𝟎 𝐑𝐀𝐈𝐍𝐁𝐎𝐖 𝐅𝐀𝐍 𝐂𝐏𝐔 𝐒𝐈𝐕𝐈 𝐒𝐎𝐆̆𝐔𝐓𝐔𝐂𝐔 almayı düşünüyorum dostlar ya da bana başka önerebileceğiniz 240mm sıvı soğutucu önerir misiniz ? Bütçem 1k dostlar teşekkürler.
Top Bottom