Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

130w mı çekiyo peki
  2. ZorTİnaYtİ

ARCTİCİ ALDM HOCAM, 7600xim bozuk sanırm stres testinde 130w da 95 derece servise göndericem :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
  3. ZorTİnaYtİ

y ya işin garip tarafı sıcaklığı dışarıya vurmuyorda
  4. ZorTİnaYtİ

pompa bağlantılarını video izliyerek yaptım siyah olanını montajlıyodu orda videolara baka baka yaptım
  5. ZorTİnaYtİ

kanka benim işlemcide sanırm bir problem var tam bilmiyorum occt den teste soktuğumda 133w ile 95derecede çözenedim 😂😂
  6. ZorTİnaYtİ

eyw <3 1740213852 bakalım geldi bugün montajlıcam dün aldım baya hızlılar bu konuda
  7. ZorTİnaYtİ

teşekkür ettm hocam arctic i sipariş ettm 1740181888 bende performans taraftarıyım bakalım aldım arctici
  8. ZorTİnaYtİ

bilmiyorum belkki işlemcidede bir problem olabilir stok fan ile oyunlarda 94 derecelerde
  9. ZorTİnaYtİ

kanka zaten tek kablo var aslında absürt sıcaklıklar vardı yani oyuna giriyom 85 deree falan ama iade ettim birazdaha bütçe koyayım dedm kasa zaten bembeyazdı içine sinmemişti beyaz bi sıvı soğutma baktm o yüzden
  10. ZorTİnaYtİ

240mm razer hanbo aldım soğutmadı iade ettm o yüzden 360 alıyorum hocam 1740172766 hangisi
  11. ZorTİnaYtİ

bütçe 6k bandında işlemci 7600x b650 prıoject zero anakart 750w psu kasa MAG PANO 100R PZ WHITE aklımda Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB yada MSI MAG CoreLiquid I360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu düşünüyorum bu fiyatta daha mantıklı soğutan bir model varmıdır yada beyaz lcd ekranlı...
  12. ZorTİnaYtİ

Öneri Arctic freezer 3 360vs msi l360

hangi sıvı soğutma dqhw iyi olur sistem perçalwrını söyliym bu arada b650 project zero anakart 7600x işlemci msi pano 100r pz kasa
  13. ZorTİnaYtİ

Sıvı eoğutma aldım kasama sığmadı

kasamda 3tane 140mm lik fan desteklediği yazıyordu buna güvenerek 420mmlik sıvı soğutma aldım fakat uzunluk olarak sığmadı bugğn geldi kargo iade edebilirmiyim??
  14. ZorTİnaYtİ

RAZER HANBO SIVI SOĞUTUCU UPDATE OLMUYOR

çözebildinmi
  15. ZorTİnaYtİ

Öneri Sıvı soğutma almayı düşünüyorum bütçe 3k-4k arası

kankam 2000rpm de fanları razerinkine baktım 2800 radyatör olarakda daha iyi diye biliyorum bu modele karşı tabii ki birbirinin klasmanı ürünler değil fakat gene daha mantıklı bir seçenek varmıdır diye bakayım dedim daha mantıklı bir seçenek varmı diye
  16. ZorTİnaYtİ

Öneri Sıvı soğutma almayı düşünüyorum bütçe 3k-4k arası

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-hanbo-chroma-240mm-rgb-2x120mm-fanli-sivi-sogutucu.html başlıktaki gibi bu fiyatlarda bundan daha iyi bir soğutma varmıdır?
Geri