Arama sonuçları: *

1. achardir

Öneri Lian li hydroshift II ve diğer ürünler stoklara girmiş.

Bekleyenler için uzun süredir stok yoktu fanlarda reverse blade olanlarda özellikle. Fiyatları güzel şişirmişler. Çok pahalı çıkmış hydrosift II. iyi ki de panoroma almışım dedirtti yalan yok. muhtemelen gaming gecesinde düşürürler.
  2. achardir

TRYX PANORAMA 18.999TL ve PANORAMA SE 14.999TL Yeniden Stoklarda.

sıkıntılı kalitesiz. Lian li subreddetine bak tonla konu var
  3. achardir

sana reverse blade TL lazım brom. Normal blade TL var zaten şu an stokta.. Sana ondan 1 tane lazım sadece. 3 tane reverse blade TL. 3 tane reverse blade TL lcd alacaksın
  4. achardir

gelene kadar stok bekleyeceğim. LCD fanları incehesaptan başka bir yerden almayı düşünmüyorum. Şayet çok fazla bozulan bir fan çeşidi kendileri. Bakalım gelene kadar fanlar stoğa kendi fanlarıyla kullancam artık
  5. achardir

ryuo 4 de çok tatlı duruyor ama ekranı küçük ve aftermarket fan takılmıyor diye tercih etmedim. Ben bu aio’yu lian li TL lcd ile kullanmayı planlıyorum
  6. achardir

Benim o fan reverse blade olduğu için o şekilde taktım. Sonra değiştirdim zaten temudan aldığım fandı denedim performansını. Berbat
  7. achardir

Aynen bende her şeyi 3 taksitle topladım. Bu ay bitti taksitlerin
  8. achardir

Kraken elite 13k civarına düştüğünde almadım bi sıvı soğutucuya bu kadar ğara verilmez diye. Görüntü uğruna gittik 15k bayıldık 1759762791 ben şöyle düşünüyorum bu bilgisayarı en az 3-4 yıl hiç ellemeden kullanacağım. Ortalama 120-130k civarına geldi bu pc. Aya böldüğüm zaman çok bir şey...
  9. achardir

orası öyle ama jumbum 21k ya satıyor bunu wraith ucuz geldi ki zaten piyasa fiyatı da bu aio’nun 280-300 euro civarında. Üste 2-3k koymuş bunlar ama en azından jumbum gibi 10k farkla satmıyorlar. 😆😆
  10. achardir

Panorama 18.999TL PANORAMA SE 14.999 TL Bekleyenlere gelmiş. SE çektim bir tane sistemin kalan tek eksik parçasıydı.. Bu konu burada dursun aldıktan sonra detaylı inceleme ve kullanım bilgisini paylaşacağım.
  11. achardir

Çözüldü✓ Tryx panorama 360 (2 günde bitirdiler)

girmiş stoklara yeniden almak isteyen varsa
  12. achardir

Hangi sıvı soğutma alınmalı

lian li TL reverse wireless alttakiler. egzoz lian li tl wireless
  13. achardir

Çözüldü✓ Tryx panorama 360 (2 günde bitirdiler)

nasıl kaçırdım bunu ben 15k ya kesin alınırdı. haberim bile yok bunların getirdiklerini
  14. achardir

Yardım Bu Sıvı soğutma alınır mı

bunu alma direk git arctic al lcd ekran önemsemiyorsun zaten. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-argb-beyaz-acfre00188a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1084674267.html hayvan gibi sağlam soğutucu
  15. achardir

al al çok güzel kasa cidden o da. Fiyatı çok pahalı ama salla bi kere geliyoz dünyaya :D
  16. achardir

bak bunu söyleyen hiç kimse yoktu ilginç. Bilgilendirme için teşekkürler
  17. achardir

sadece sıvı soğutmam kaldı
  18. achardir

yani baktığın zaman çok niche özellikler bunlar. Sonuçta chipset olarak bi tık daha iyi tercih ettim. 3 aşağı 5 yukarı aynı kartlar bunlar zaten. b850 x870 çok fark yok. Ben msi özellikle bios özellikleri dolayısıyla tercih ettim şahsen çok daha kolay geliyor eski sistemimde msi dı
  19. achardir

yok güzel kart alınır. Ama pahalı. benim imzadaki karta bakmanı tavsiye ederim bütçe 16k yaparsan x870e chipset ben 15800e almıştım ara ara düşüyor o fiyatlara
Geri