Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

KALİTELİ BİR TERMAL MACUN ÖNERİR MİSİNİZ?

Arctic Mx- 6. Hepsiburada dan aldım 2 gün önce. Rev.4 olarak göndermişler. 9800x3d yi boşta 38-41 , yükte 82-85 arası çalıştırıyor
  2. ahmetmelihalemdar

R7 9800X3D için bitfenix cube 360 v2 alınır mı?

Ben de kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet performanslı çalışıyor
  3. ahmetmelihalemdar

R7 7800X3D SIVI SOĞUTUCU 360mm siyah öneri

Arctic 3 pro iyidir. Ama zam gelmiş sanırım. Geçen hafta 5300 civarı görmüştüm sanırım.Beyaz olandı galiba Ben son 2 sistemimde Bitfenix Cube 360 ı kullandım, hali hazırda kullanıyorum. Performansı çok iyi. Bu da 4200 e düşmüştü gaming gecesinde
  4. ahmetmelihalemdar

Yardım LE520 RGB modelinden gelen garip ses

Fandan geldiğine emin misin ? Temperli camı çıkarıp , pompaya doğru tut istersen. Belki de pompadan da geliyor olabilir. Değilse rulmandan geliyor fanın.
  5. ahmetmelihalemdar

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli Mi ?

Hub a çok da gerek yok. Fan 0.3 A olsa, Anakartın Fan soketi 1A olsa en kötü, 3 fan en sağlıklısı diyebilirim. 4 çalıştıranlar da var ama 3 bence ideal.
  6. ahmetmelihalemdar

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli Mi ?

Kontrolcü olmadan 3 ten fazla fan bağlamak risktir. Eğer güç beslemeli hub alırsanız onda sıkıntı olmaz. 3+3+2 yapın daha sağlıklı olsun
  7. ahmetmelihalemdar

Öneri Yeni sistemime kasa fanı önerisi

Güzeldir https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/arctic-p12-pwm-pst-argb-120mm-0-2200-rpm-0db-yari-pasif-yuksek-basincli-kasa-fani-ar-acfan00231a.html
  8. ahmetmelihalemdar

Öneri Yeni sistemime kasa fanı önerisi

Beyaz mı siyah mı ? Lian Li çok pahalı, Dragos var ucuz ama PWM diye geçiyor, fake deniyor :) Thermalright ın C12 yada Asus Tr120 serisi olabilir. 1762633250 https://pckolik.com.tr/urun/90DA00D3-B09020?ref=akakce&v=1.74.1 Bu reverse, daha şık durur 1762633334 Bu da Thermalright ın. Bunlar...
  9. ahmetmelihalemdar

MSI MPG VELOX 100R soğutma tavsiyesi

Arka kapağın olduğu bölüme değil de, kasanın üstüne 360 lık almanı tavsiye ederim. Önce 3 tane intake fan, arka kapağın oraya da 2 tane ekstra intake fan takarsın. Arka ve üstteki toplam 4 fan da egzos olarak kullanırsın, daha temiz olur
  10. ahmetmelihalemdar

MSI MPG VELOX 100R soğutma tavsiyesi

İşlemci ne ?
  11. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Argb slaved kabloyu nasıl takarım ?

https://app.hb.biz/wDNEFzjgr6FV Böyle bişey daha mantıklı olur. Argb fan alıp bağlarsın
  12. ahmetmelihalemdar

R7 7800x3d için 240mm sıvı soğutma önerisi

Mesajımda demiştim, en sevdiğim özelliği ne ses ne cızırtı var. Şöyle bir araştırmanı tavsiye ederim. Pompa devri 6000 rpm i gören, bu fiyatlarda sıvı soğutma bulabilir misin. Görüntüsü de güzel, suyu görüyorsun şeffaf bir şekilde. 2 kere sistem kurdum, ikisinde de bundan vazgeçmedim.
  13. ahmetmelihalemdar

Eğer kasanın üst kısmı 360 ı destekliyorsa kullandığım Bitfenix Cube 360 mm var. Hem estetik duruyor, hem de özellik olarak F/P. En beğendiğim 2 özelliği; 1-Pompa blokta değil, ayrı olarak tasarlanmış. 2- Pompa devri 5500-6000 rpm i görüyor ve her ne kadar 15 db dese de hiçbir şekilde ses...
  14. ahmetmelihalemdar

Kasan 360 destekliyorsa 360 mm al.Biraz daha katarsın üstüne
  15. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Argb slaved kabloyu nasıl takarım ?

Kasanda ARGB kontrolcü yok mu
  16. ahmetmelihalemdar

40.000TL'ye kadar Beyaz 360MM LCD ekranlı, rengi değiştirilebilir sıvı soğutma

Ben olsam tercihimi ROG dan yana kullanırım. Bu kadar para vermeye gerek varmı dersen bence yok :)
  17. ahmetmelihalemdar

40.000TL'ye kadar Beyaz 360MM LCD ekranlı, rengi değiştirilebilir sıvı soğutma

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-asus-rog-ryujin-iii-360-argb-white-edition-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,293256733.html
  18. ahmetmelihalemdar

Yardım Soğutucu kabloları nereye takılmalı?

Fanlarda ARGB yok sanırım. İki fanda da çift soket olur. İki fanı birbirine bağladıktan sonra, içinden çıkan o kabloyu anakartın CPU Fan kısmına takacaksın. İki fanda da biri dişi biri erkek 2 uç olur. Önce birbirine bağla, sonra içinden çıkanı bağlayacaksın
Geri