Arkadaşlar anakartımda bir tane sys fan girişi var ve buna 3 pinli egzoz fan bağlanmış ve bunun biostan hızını kontrol edebiliyorum ancak öndeki 3 fan psu ya bağlı olduğu için kontrol edemiyorum, linkteki ürünü aldım daha elime geçmedi öndeki 3 fan + egzoz fanını bu çoklayıcının 4 ucuna bağlasam...
Arkadaşlar merhaba kasamın önündeki 3 fan buraya bağlı ve reset tuşundan renklerini kontrol edebiliyorum şimdi kule tipi soğutucu taktım bir kablosunu CPU fan yazan yere taktım ancak argb kablosunu takacak yer kalmadı nasıl bir şey almam gerekiyor
THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa
Arkadaşlar id cooling se 214 argb kule tipi soğutucusunu almaya karar verdim kasam bu ana kartımda argb desteği yok ben bu soğutucunun ışıklarını kontrol edip kapatabilmek için kontrolcü almam gerekiyormu yoksa kasadan...
https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-intel-lga1700-matx-h610m-k-ddr4-anakart.html
Arkadaşlar bu anakart da argb desteği yok baktığım kadarıyla şimdi argb destekli bir sogutucu alsam rgb ışıklarını kapatabilirmiyim çünkü rgb siz kullanmak istiyorum.
Arkadaşlar vatandan bu sistemi aldım kule tipi soğutucu tavsiyesi lazım rgb ışıkları açılıp kapanabilir model yada direkt rgb siz model de olur hangi modeli tavsiye edersiniz.
Bütçe:600-1000 uygun olursa daha iyi olur...