Arama sonuçları: *

1. A

3 pinli fanları bu çoğaltıcı ile kontrol edebilirmiyim?

Arkadaşlar anakartımda bir tane sys fan girişi var ve buna 3 pinli egzoz fan bağlanmış ve bunun biostan hızını kontrol edebiliyorum ancak öndeki 3 fan psu ya bağlı olduğu için kontrol edemiyorum, linkteki ürünü aldım daha elime geçmedi öndeki 3 fan + egzoz fanını bu çoklayıcının 4 ucuna bağlasam...
  2. A

Argb çoklayıcı tavsiye

Arkadaşlar merhaba kasamın önündeki 3 fan buraya bağlı ve reset tuşundan renklerini kontrol edebiliyorum şimdi kule tipi soğutucu taktım bir kablosunu CPU fan yazan yere taktım ancak argb kablosunu takacak yer kalmadı nasıl bir şey almam gerekiyor
  3. A

Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB ALINIR MI

Merhaba hocam hangi soğutucuyu aldınız
  4. A

Hangi soğutucuyu almalıyım

Montaj olarak 2 side aynımıdır acaba bazıları klipsli oluyormuş onları takmak zormuş galiba hangisinin montajı kolay olur
  5. A

Bunlar bütçemi aşıyor hocam thermalright olan naysla 810 TL ye geliyor zaten tek fanlı model istiyorum
  6. A

12400f için
  7. A

Arkadaşlar bu 2 soğutucudan hangisini tavsiye edersiniz thermalright olan 100 TL daha ucuza geliyor. Kasam thermaltake s200 650w
  8. A

Bu kule tipi soğutucu için kontrolcü almam gereklimi

THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa Arkadaşlar id cooling se 214 argb kule tipi soğutucusunu almaya karar verdim kasam bu ana kartımda argb desteği yok ben bu soğutucunun ışıklarını kontrol edip kapatabilmek için kontrolcü almam gerekiyormu yoksa kasadan...
  9. A

Kule tipi soğutucu tavsiye

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-intel-lga1700-matx-h610m-k-ddr4-anakart.html Arkadaşlar bu anakart da argb desteği yok baktığım kadarıyla şimdi argb destekli bir sogutucu alsam rgb ışıklarını kapatabilirmiyim çünkü rgb siz kullanmak istiyorum.
  10. A

Tamam hocam bakayım o modele teşekkürler
  11. A

Hocam tek fanlı model bakıyorum, linktekini alsam rgb ışıklarını kapatabilirmiyim https://app.hb.biz/ehuHyEbNKiXo
  12. A

Hocam bunun rgb ışıkları kapatılamıyor galiba
  13. A

Arkadaşlar vatandan bu sistemi aldım kule tipi soğutucu tavsiyesi lazım rgb ışıkları açılıp kapanabilir model yada direkt rgb siz model de olur hangi modeli tavsiye edersiniz. Bütçe:600-1000 uygun olursa daha iyi olur...
Top Bottom