Arama sonuçları: *

1. asmarena6

Çözüldü✓ Kasa Hava Sirkilasyonu

kendi bilgisayarım ön yan tamperli cam. Hava girişini alttan egzosu yandan yaptım(bu yan kısım duvara denk geldiği için cokta bi egzosluk yapamıyor. Üstede sıvı soğutma taktım. Üsttekiler sıvısoğutmaya bağlı olduğu için hem kasa içiini egzos yapıyor hemde sıvı soğutmayı soğutuyor.
  2. asmarena6

Çözüldü✓ MSI 280MM SIVI SOĞUTMA 1699Tl

Sorunlu model almayın. Hem pompa sorunlu hem cok sesli. Msi bile geri çağırmıştı bu modeli sorunlu deyü.
  3. asmarena6

İ5 12400F için Stok Fan yeterli mi

Baktım bende göremedim. Deepcoolun kule tiplerinide çok övüyolardı. Noctuanın daha uygun alternatifi olarak söylenmişti sanırım. Onlarada bakılabilir. Ayrıca invectus sitesinde noctualarda indirim var belki kule tiplerinde de indirim vardır bi bakmakta fayda var
  4. asmarena6

Le500 şu sadece turkuaz renk yanan
  5. asmarena6

Deepcool taktım 96 lardan 55 lere düştü. 1200 liraya çözdüm sorunumu ben
  6. asmarena6

i5 12400f için COOLER MASTER ML240L V2?

Merhaba kasam mesh bir kasa değil (Warcry) görüntüsü yüzünden bunu bilerek tercih ettim zaten. İşlemci 91-95 leri görüyor yükte. Anakart B660M-K COOLER MASTER ML240L V2 versiyonunu alayım diyorum uygun mudur değer mi sizce fiyat: 1632 TL.
  7. asmarena6

Gamerpower Warcry ısınma sorunu ve kasaya soğutma önerisi

Aynı kasadan bende de var. Henüz yeni kurulumunu yaptım. Sadece Forza horizon 5 te deneme şansım oldu. Yükte Gpu sıcaklığı 60ı geçmedi İşlemcide 85 leri gördü maximum. RDR2 iniyor birde onda test edeceğim bakalım
Top Bottom