Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ ML240L Sıvı soğutma nasıl sizce

Kasan hakkımda bilgim yok, b450m s2h 5600x ile kullanıyorum bunun beyazını 1 yıldır. İçinden macun çıkıyor ufak
  2. B

R5 5600 Stok Fan Yetersizliği

T6 ultra da se224xt de işinizi çözer, gayet fp soğutucular. Bütçenize göre ikisinden birine bakın
  3. B

Ryzen 5 5600x İşlemci Isınma Sorunu

Kaça aldın bilmiyorum ama başka bir ürün mutlaka al. Ben 1 yıldır şunun beyaz olanını kullanıyorum 5600x ile, termal macun değiştirmedim: https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html Bugünkü kafam olsa hava soğutma alırdım ama...
  4. B

Ryzen 5 5600x İşlemci Isınma Sorunu

kullandığın sıvı soğutmanın kronik pompa/çamurlanma sorunu var diye biliyorum, en alınmaması gereken sıvı soğutmayı almışsın, iade edebiliyorsan et
  5. B

Yardım 5600X İşlemcim için 140mm Hava Soğutma Önerilerinizi Bekliyorum

valla açıkçası ben 5600xi 240mm sıvı soğutma ile kullanıyorum, sessiz çalışıyor çalışmasına ama bugünkü aklım olsa hava soğutma alırdım. Ben senin yerinde olsam, böyle görünen kasaya, eğer overclockla vs işin yoksa, wraith prism alırdım. O ramlerin yanına bence o yakışır. Ama esports duo...
  6. B

Oyun ve yayın Rtx 3060 vs rx 6600

Gerçekten yayıncı olmak istiyorsan dropsuz en az 4500 bitrate verip, yayınının görüntü kalitesini önemsemelisin. 3060 kullanıyorum, cam gibi açıyor full 1080p 60 fps. Yayıncı arkadaşlarımın 3 tanesinde de 3060 var, onlar da randıman alıyor. X264 le 720p yayın aç ama ekran kartıyla kesinlikle...
  7. B

i5 11400f soğutucu önerisi

ben de 5600xle bunun beyazını kullanıyorum ama 11400f için bu gereksiz bence, hava soğutma daha problemsiz ve yeter de artar bile. t6 ultra gayet güzel götürür 11400fi
  8. B

Ryzen 5 5600X sistem için hava soğutma vs sıvı soğutma

Esports duo önermemizin sebebi düşük sesle çalışması, işin o kısmını hesaba katmıyorsun.
  9. B

R5 5600X için fan önerisi

alma boşver sıvı soğutma, şimdi aynı kasa olduğu için senle bende, 240 mm sıvı soğutmayı tepe desteklemediği için yana takıyorsun bu bir. Yanda push pull yapınca şöyle birkaç sorun çıkıyor, anakart'ın "cpu opt"u olmadığı için sıvı soğutmanın fanlarını "sys_fan"a takıp pompayı "cpu_fan"a...
  10. B

R5 5600X için fan önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html aynı sistem bende var 5600x ile. Cooler master masterliquid 240m v2 ile kullanıyorum, anakart sıkıntı yapıyor, zaten kasanın üstü sıvı soğutma desteklemiyor, o zaman ses yapmasın diye...
  11. B

Sıvı Soğutmam 100 Derece'de Çalışıyor

İkinci el pc aldın ve test etmedin mi? Etrafta dolandırıcı çok, 7700k lı sistemin sıfır olma ihtimali yok gibi bir şey. Bana çok ilginç geliyor o paraları nasıl boşa harcıyor insanlar hele ki ekonomi böyle durumdayken. O kadar eski sıvı soğutma muhtemelen zaten ömrünü doldurmuştur gibime...
  12. B

Güncel 1K-2K Arası Sıvı Soğutma Tavsiyesi

herhangi birini alabilirsin
Top Bottom