Arama sonuçları: *

1. B

Oyun içi değerlerim nasıl?

Fps dalgalanma var ufak buda akıcılığı azaltmış. Takilma yok. Asıl test oynanış , savaş kısmında belli olur
  2. B

35w çekin. Altına stand veya fan girişleri zemin altında 3 4 cm boşluk olsun. Hava akışı sağlasın. Çoğu oyun oynadığım için 55w üstüne çıkan görmedim. Benim işlemci 110w a kadar çıkıyor L2. L1 50, l2 55 yaptım. Siz hangi programla yapıyorsunuz bilmiyorum ama L1 35 , L2 50 yapabilirsiniz.
  3. B

Yükleme ekranlarda veya harita vs yuklemelerde illa kasicaktir. O kısımlarda işlemci full yükte çalışır. 30w yetmez. Videoda bile full yükte
  4. B

Faz degisimli termal ped kullanıyorum. 35w kısıtlama ile 70 80 derece 65 w ile 100 Maks uygulamada gösteriyordu. Ped sonrası maks 88 gördüm 55w kısıtlama ile. Online oyunda fps düşmesi oluyordu. Hikayeli oyun oynuyorsanız çok sorun olmaz ama 35w bence sinir daha iyi
  5. B

Termal macun ne kullanıyorsun 30w dusuk değer
  6. B

Termal Macun Önerir misiniz ?

Thermalright Heilos V2 veya Ptm 7950. Bunlar faz degisimli pedler. Macuna yakın dereceler veriyor ama pump out yapma sorunu yok. Ben laptop işlemcisinde kullanıyorum 1 aydır
  7. B

Öneri Çok kaliteli termal macun önerisi

Ne macun denediysem yükte İşlemci de maks 100 derece görüyordum. Bunu sürdükten sonra maks 88 gördüm. Düz Termal pedler değilde faz degisimli pedler macundan farkı yok.
  8. B

Ben işlemciye thermalright Heilos V2 kullandım. Macundan daha iyi geldi. Maks sicakliklar konusunda 😅
  9. B

PTM 7950 veya thermalright Heilos V2 faz degisimli termal ped kullanabilirsiniz pump out oluyorsa.
  10. B

Laptop için termal macun

Ptm yada Thermalright Heilos V2 faz degisimli termal pedler var onlarda çok iyi
  11. B

Temuda satılan Lian li tarzı fanlar güvenilir mi?

Thermalright Heilos V2 Termal Ped aldım. Orjinaldi. Satıcı açıklamaya dikkat et
  12. B

Mx6 termal macun orjinalmi

Teknobiyotikten aldıysan orjinaldir.
  13. B

Ben az önce ne izledim ya? 😁

Termal ped dese daha mantikli
  14. B

Keyfi olarak 26 bin vermeye değer mi sizce ?

Evde senden başka kim görcek. En fazla arkadaşların. İkincisi satarken adamın umrunda olmucak ölü fiyat çekicek. Hayır yapsan daha iyi dostum
  15. B

ACER NITRO 5 AN 515 58 ile uyumlu gpu ve cpu fani nereden bulabilirim?

Teknik servis den bulabilirsiniz. Kazık fiyata
  16. B

12700kf İşlemci Soğumuyor?

Benim kasa 350w anca cekiyordur 😅
  17. B

Kaç gram Termal Macun almalıyım? 8 gram ne kadar dayanır?

Açtıktan sonra ömrü , işlevi azalıyor. 2 Gr bile yeterli 2 sene için. Arada çok fiyat farkı yoksa 4 yeterli. Masaüstü için kullancaksan ucuz yollu olanlar bile yeterli
  18. B

Yardım I3 13100f için aldığım soğutma sizce ne kadar götürür

Senin işlemcin bu kadar watt tüketmesi anormal. Isınması zaten anormal. Satıcı Amazon helsiburada veya teknobiyotikten Alcan digerlerinde çakma riski var. Mx6 orjinal bile olsa katı macun. Fan zaten idare eder ama bana göre stok fanından çok farki yok. O işlemci ısınan bir işlemci değil. Bir...
  19. B

Stok fanları tam oturtamamis olabilirsiniz. Ucuz macun olabilir. Kasa mesh değil ve sıcak ortamsa vs
  20. B

13400f kullanıyorum kendi stok fanı ile maks 85 gördüm 😅
Geri