Arama sonuçları: *

1. B

Burat assasin takarken yanlış mı yaptım?

Resimden pek bir şey anlaşılmıyor. Fanın en üst kısmını soğutucun üst kısmı ile hizalayıp öyle klipsleyin. Bana biraz alttan klipslenmiş gibi geldi.
  2. B

Çözüldü✓ Hangi kule tipini almalıyım hangisi daha iyi yardım eder misiniz

Burst al. King olan 5 ısı borulu, burst 6 olması lazım. Aynı fiyattaysa burst önde.
  3. B

Macun yeniletme ücretleri ortalama ne kadar? (istanbul)

Macunla en fazla ne yapabilirsin ki diyeceğim ama örnekleri biliyorum. Neyse, sustum.
  4. B

Ryzen 5 5600 kule tipi soğutucu öneri

Soğutmanın yüksekliği 155mm olması lazım kasanın özelliklerinin olduğu sayfayı bulamadım. 155mm'den fazla hava soğutma desteği var ise takabilirsin. Fanlar Ramlerin üstüne gelecektir 35mm kadar bir alan var fanın altında kalan sığmazsa fanı biraz daha yüksekten klipslemeniz yeterlidir.
  5. B

Am5 7500f nasıl oc yapılır.

Az önce 1080p de denedim yine aynı. Nasıl oc yapılacağıyla ilgili yardımcı olursanız veya birkaç kaynak paylaşırsanız yeterlidir.
  6. B

1280x1024 yapınca masaüstünde görüntü ölçeklendirmeyi de tam ekran veya doldur seçiyor karakterler yandan daha geniş tepeden daha basık oluyorlar. (Kendim gördüm gözle görülür fark oluyor.)
  7. B

Hepsini yaptım zaten. Ayarlarda yanlışlık yok.
  8. B

Okumadınız galiba işlemci ısınmıyor kule tipi aldık Yük altında 65 derece. 1694440797 1080p ama o çözünürlükte kullanmıyor.
  9. B

Sinerji üzerinden kuzenime hazır sistem aldık ama fps olarak düşüş yaşıyoruz. İşlemci 5000 mhz ye kadar çıkabiliyor o konuda sorunumuz yok fakat 500-600 gezinirken kimi zaman 300 fps lere kadar düşüyor valorant içerisinde. Sistem bu...
  10. B

7500f için kule tipi soğutucu.

Bu model ile kaç derece olur yükte tahmini?
  11. B

Anladım bunlar yeter diye düşünüyorum 7500f için. Sizi de yoruyorum ama Tek soğutma bloklu olarak ne önerebilirsiniz?
  12. B

Evet çift soğutma bloklu. Daha uygun fiyatta bir öneriniz varsa onu da görmek isterim. İlginiz için teşekkürler.
  13. B

Maximum 2 k bütçemiz var dual tower bir model önerirseniz hoş olur. Kuzenim kendisine sistem aldı siparişini geçtik fakat stok fan ile geliyor o yüzden soğutucu ihtiyacımız var. Sistem bu. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-future-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068
Top Bottom