Arama sonuçları: *

1. bigpapiatlas

i7 11700k asus anakart oc yapılır mı?

Merhaba anakart'ım ASUS Rog Strıx B560-F Gaming wifi işlemcim ise i7 11700k oc yapılır mı? MSI anakarta mı geçmeliyim?
  2. bigpapiatlas

360mm sıvı soğutucu önerisi

5 bin hocam. 1659431332 Hocam bunu gördüm baktım aklımda var. Asus rog helios kasada güzel durur diye düşünüyorum. Bütçem 3-4k 5 te olabilir.
  3. bigpapiatlas

360mm sıvı soğutucu önerisi

i5 12400f işlemcim var 1080p oynayacağım. Güzel bir sıvı soğutma biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
  4. bigpapiatlas

Hangi sıvı soğutucuyu almalıyım?

Asus TUF Gaming LC 240mm mi almalıyım yoksa MSI MPG CORELIQUID K360 360mm mi almalıyım? işlemci: i5 12400f
  5. bigpapiatlas

MSI PRO B660M anakartta overclock nasıl yapılır?

Sistem toplamada pek bir bilgim yok ve daha pahalıya denk geliyor birazcık.
  6. bigpapiatlas

Bu sistemi biliyorumda ozellestirme ozelligi yok bunda. Ssd kasa sıvı sogutma degistirmek istiyordum.
  7. bigpapiatlas

Dostum peki bildigin baya is yapan bir asus ya da msi ozellestirilebilen hazır sistem biliyor musun? Biliyorsan atabilir misin
  8. bigpapiatlas

Evet asus anakartında base overclock yaparak 5.2 ghz'e ulaşıyor ama MSI anakartında nasıl yapılacağını bilmiyorum. @DerratiX bu konu hakkında bilgin varsa yardımcı olabilirsen sevinirim.
  9. bigpapiatlas

MSI PRO B660M anakartında Intel Core i5-12400F 2.5GHz overclock yapılır mı? Nasıl yapılır?
Top Bottom