Arama sonuçları: *

1. B

Arctic Freezer 34 duo titreme sorunu

Anladım hocam teşekkür ederim.
  2. B

Anladım hocam.Peki şimdi benim merak ettiğim bu değerler iyise daha yüksek değerlere çıkınca sorun olurmu acaba zaten titreme var fanlarda o kesin de ileriye dönük kullansam problem yaşarmıyım acaba tedirgin kalmakta istemiyorum.Sizin düşünceleriniz neler bu konuda.Evet boştaki sıcaklık aralığı...
  3. B

Hocam benim korkum ileride soğutma kaynaklı problem yaşamak düşük rpm bile titriyorki boşta 400rpm lerde geziyor birçok kişide bu değer 1000rpm ben buna biraz karamsar baktım öte yandan ses de var dediginiz gibi titreme olunca.
  4. B

Evet hocam indirimde sanırsam 800tl gibi bir fiyata almıştım.Peki şimdi ürünü göndersem servis ile uğraştırırlarmı beni direk değişim yada iade yapmazlarmı?.
  5. B

Peki hocam ben en iyisi değişim veya iade isteyeyim hiç uğraşmak istemiyorum garanti ile zaten teşekkür ederim.
  6. B

Hocam oturturken tık sesi geliyordu tam oturdu sanırsam sizdede aynı fan var ise aynı durum sizde nasıl boşta ne kadar rpm de çalışıyor.Eğer sorun bende ise fanları göndereceğim sanırsam. 1661592842 Hocam fanı söktükten sonra garantiye göndermeliyim ürün sıfır olduğundan ötürü iade etsem...
  7. B

Hocam vidaları sonuna kadar sıktım.Lakin fanda sorun olduğundan ötürü yüksek rpm çıkmaz diye korkuyorum peki manuel olarak nasıl ayarlayabiliriz fanları.
  8. B

İşlemci soğutucusunu yeni aldım fakat şöyle bir sorun bulunuyor soğutucu fanlardan 1 tanesi titriyor ve sanırsam boşta 400rpm gibi değerlerde çalışıyor sizce bu değerler normalmi max 1500rpm görüyorum fakat hem çok ses hemde ilerisi için bir sorun olurmu bilmiyorum internetteki videolara...
Top Bottom