Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

İşlemci fan soğutma almak istiyorum önerinizi bekliyorum

https://ty.gl/58beb57jzlz72 Daha yeni aldık amcaoğluna 12400F kullanıyor 90-95 derece oluyordu bannerlord oyununda bu soğutucu yu taktık mx4 macunla 60-65 derecelere düştü 5600 işlemciyi 85 lerden yine 60 lara 65 lere düşürdü Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin
  2. byhorozkentli

Yeni Bilgisayarın İşlemci Soğutucusunu Değiştirme

Peçete ile kabasını al,ıslak mendili elinle sık dışarda hafif nemli şekilde sil kurula, X şeklinde macunu koy üstüne kapat yayma vs uğraşma
  3. byhorozkentli

Çözüldü✓ sıvı soğutma anakarta uymuyor ?

anakart üzerindeki orjinal aparatı sökmen gerekir sıvı soğutma içinde vardır aparat intel amd için ayrı ayrı
  4. byhorozkentli

Deepcool ls 520 se VS Nzxt Kraken elite

Merhaba Arkadaşlar merekımdan sormak istiyorum bu iki ürün de Deepcool Özellik Olarak Daha İyi Görünüyorken Nzxt Nin Bu Kadar Pahalı Olması Tamamiyle Ekranlı POmpaya Sahip Olması mı ?
  5. byhorozkentli

SIVI SOĞUTMA SORUNU - Msi Mag Coreliquid 240R V2

Camı açıp yaklaşınca tıkırtı pompa dan mı geliyor kesin
  6. byhorozkentli

SIVI SOĞUTUCU 240MM OLACAK

240 mm sıvı soğutma takılıyor üste bu kasaya tavsiye olarak kendim bunu kullanıyorum netten baktım bu soğutma ile sizin işlemciyi kullananda hatta 7800x3d kullanan yeterli oluyor demiş yani alınabilir...
  7. byhorozkentli

SIVI SOĞUTUCU 240MM OLACAK

İşlemci nedir kasa nedir
  8. byhorozkentli

Yardım Bu sleeved kablo alınır mı bir sorun yaşatır mı?

Beyazını almıştım sorun yaşamadım şuan sadece 8 pin cpu kablosunu kullanıyorum, sorun yaşamazsın yani, birde bu kablolar var olan psu kablosunu uzatmak için kullanılıyor, şahsen ben modüler psu ya direkt takılan bir kablo almak isterim ama şekilde satılmıyor sanırım
  9. byhorozkentli

mx-4 alınır mı veya tavsiye

https://www.trendyol.com/arctic/ar-actcp00080a-mx-6-4g-yuksek-performansli-termal-macunmx-6-4g-yuksek-perform-termal-macun-p-646584300?boutiqueId=61&merchantId=107520&utm_source=aff_t bu daha uyguna geliyor satıcı teknobiyotik orjinal ürün
  10. byhorozkentli

İD-Cooling Se-214-xt aldım sizce nasıl

Kusur denmez biraz incinmiş düzelte bilirsin kendin yavaşca,
  11. byhorozkentli

Yardım İlk defa termal macun süreceğim help

Evet olması gereken bu, fakat soğutucu fanı sökerken işlemci yapışmış olup çıkarsa güzelce yavaş yavaş işlemciyi fandan kurtar temizle işlemciyi tak, sonra X şeklinde macunu sürüp fanını takarsın işlem bu kadar
  12. byhorozkentli

Yardım İlk defa termal macun süreceğim help

En doğru en iyi yöntem tabii ki spatula ile işlemciye ince tabaka şeklinde komple sürmek fakat bu uzun iş dolayısıyla işlemci boyutundan biraz kısa X Şeklinde sürmek en iyi yayılma yöntemi
  13. byhorozkentli

Sıvı soğutucu fan rgb sorunu

normalde sıvı soğutma fanlarının rgb kablolarını önce birbirine bağlarsın kutudan çoğaltıcısı çıkar sonra birleşen fanların tek rgb kablosunu anakartta ki argb portuna takarsın işlem biter . bu şekilde mi yaptınız sizde
  14. byhorozkentli

Mx-6 Termal Macun 4 gr 245₺ (orjinal)

mx 4 den mx 6 ya gectim bugun gecmeden once ki sicakliga ve gectikten sonra sicakligi test ettim oyunda hic bir farki olmadi ayni 62 63 leri goruyordu yine ayni sonucu verdi
  15. byhorozkentli

Sıvı Soğutma Fanı Değişimi

Msi a bi mail at durumu anlatan belki müşteri memnuniyeti için aynı fandan gönderir şansını denemek lazım:)
  16. byhorozkentli

Mx-6 Termal Macun 4 gr 245₺ (orjinal)

Teknobiyotik kendi sitesinde 200 ₺ fakat 90 lira kargo ücreti alıyor, Trendyol üzerinden 245 e satıcı yine teknobiyotik alabiliyorsunuz, Mx 4 ten 5.2 derece daha iyi sonuç veriyormus https://ty.gl/9yutkl8rb3srb
  17. byhorozkentli

Yardım Bitfenix Cube Pompa Sesi

Bu durumda garantili bir parçada olduğu için en mantıklısı garanti için iletişime geçmen gerekir
  18. byhorozkentli

Kasaya 1 fan eklenirse ısı azalma olurmu

Üste takacağın fan çok etki etmez kule tipi alırsan ozamam hisedilir derece düşer 80 den mimumum 70 e 60 a kadar düştüğü senaryolar olabilir
  19. byhorozkentli

Soğutucunun Fanlarından biri çalışmıyor

Emin olmamakla birlikte iki fanı birbiri ile çoklayıcı ile birleştirip cpu fana öyle takman gerekir, çoklayıcı da kutudan çıkıyor dur heralde rgb içinde yine iki fanın argb kablolarını birleştirip 3 pin li sokete takmak gerekir genelde çift fanlı şeyler böyle oluyor
Top Bottom