Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Yardım Argb kablolarını nasıl takacağım?

Elindeki kablo kontrolcünün 5w yazan kısmına takılıyor mu ?
  2. cagdascelebi

Yardım Arkadaşlar acil yardım kabloda bir terslik var

Hocam fan kablolarını bi at senin için işaretleyerek anlatayım daha rahat olur
  3. cagdascelebi

Fandan sadece tek kablo mu çıkıyor ?
  4. cagdascelebi

Hocam kafana göre takabilirsin. Biri net ortada olacak zaten :) diğerini ister ram tarafına istersen egzoz fanı tarafına tak. Ramlerin bulunduğu tarafa takarsan ramlerin yüksekliğinden dolayı blok ile aynı hizaya denk gelmeyebilir bilgin olsun. Eğer ramler problem yapmıyorsa birini ram tarafına...
  5. cagdascelebi

Yardım Yeni fan aldım ama soket uymuyor görsel ektedir

Hocam fan çoklayıcı sadece fan'a güç vermek için. ARGB istiyorsanız diğer kabloyu bağlayacak bir yer bulmalısınız ki o kablo argb kablosu değil. Kontrolcü bulmanız biraz zor. Fan modeli neydi?
  6. cagdascelebi

Eğer sadece 2 kablosu varsa bu argb bir fan değil. Argb fanlarda 3 pinli soket olur. Almış olduğunuz bu fanın kontrolü için rgb kontrol cihazı lazım (kumandalı olan) fakat her rgb kontrol cihazı her fan a uymadığı için bulmanız zor olduğu kadar riskli. RGB kontrolcü fan ile uyumlu değilse ya rgb...
  7. cagdascelebi

Sys_FAN girişi uyuyor ? rgb kontrolcün ya da argb özelliği falan mı var nedir ?
  8. cagdascelebi

Alışveriş listem (Önerileriniz ?)

Sana attığım 1TB m2.ssd Tercihin sata ise yine de sen bilirsin, hayırlı olsun.
  9. cagdascelebi

Alışveriş listem (Önerileriniz ?)

Hocam 256gbyi sat https://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811?magaza=notebookworld şunu al kullan. 500gb ssdye o parayı verme. Sana attığım m2.ssd o ssdnin kat kat daha iyisi ve 750gb alan olacağına 1tb alanın olacak hemde tek parça ve çok daha hızlı.
  10. cagdascelebi

Kasa fanlarının kablosunu nereye takacağım

İçi boş olana ekstra bir fanın varsa bağla yoksa o boşta kalacak. Diğer giriş ise anakart üzerinde sys_fan girişi var oraya takacaksın
  11. cagdascelebi

Kasa fanlarının kablosunu nereye takacağım

Fan girişlerini atabilir misin
  12. cagdascelebi

A-RGB Fanların ışıkları ve sıvı soğutma farklı renklerde yanıyor

Anakart bağlantısı olmadan aynı anda çalıştırmanın mümkün olmadığını biliyorum. Her fanın rgblerini aynı anda çalıştırsanız bile her parçanın renk değişme hızı farklı olduğu için bir yerden sonra tekrar sapıtmaya başlayacaktır.
  13. cagdascelebi

Gigabyte b450m S2H ve snowman t6 uyumlu mu ram slotunu kapatır mı

Aynısını eski sistemimde kullandım sıkıntı yaratmıyor
  14. cagdascelebi

Deepcool Ls520 Montajı

Evet pompa ve fanların bağlantısında hiçbir problem yok. Kabloları biraz daha saklarsanız daha güzel bir görünüm olabilir sadece onu da en son halledersiniz :)
  15. cagdascelebi

Deepcool Ls520 Montajı

Hocam argb kabloları da güzel bir şekilde bağlandıysa fan ve pompa kabloları gayet güzel bağlanmış. İnstagramdan bildirim gelmediği için görmemişim kusura bakmayın.
  16. cagdascelebi

Deepcool Ls520 Montajı

Hocam merhaba, Cpu_fan kısmına fanlardan gelen kabloyu tak. Cpu_opt kısmına işlemci üstündeki pompadan gelen kabloyu tak. Ramlerin üstünde bulunan GDV girişine pompadan (işlemci üstündeki parça) gelen 3 pinli kabloyu tak (argb ışık için). Fanları taktığında fanlarında ekstra 2 adet argb kablosu...
  17. cagdascelebi

Çözüldü✓ deepcool ls520 rgb kontrolu nasıl yapabilirim

Aynı soğutucuyu direk argb ile anakarta bağlayarak msi center üzerinden kontrol ediyorum hocam
  18. cagdascelebi

Çözüldü✓ COUGAR sıvı soğutucu alınır mı

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ls520-se-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-45606?gclid=CjwKCAjw9-6oBhBaEiwAHv1QvBwBLGSscYb_0mkmsRM0oIAL2QMWh4qaaAPaP0H3gII-I9ZNj8Wm-BoCIksQAvD_BwE Bu daha iyi olabilir (cougar ın kasa ve psusunu kullanıyorum marka olarak gayet iyi ama...
  19. cagdascelebi

Yardım ARGB fan bağlantısı olmayan anakart ve kasayla ARGB fan kullanmak

Şimdi hocam argb pinlerini kontrolcüye takman problem olabilir. (+,-,gnd gibi kablolar yanlış denk gelebilir) Normalde argb fanlar önce birbirleri ile bağlanırlar sonra argbden rgbye çevirmek isterseniz ek bir kablosu olur. O ek kablo ile direk bağlantıyı yaparak rgbleri yönlendirebilirsiniz.
  20. cagdascelebi

Öneri 12400f icin sıvı soğutma

Hocam 240mm olarak ben bunu aldım https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ls520-se-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-45606 Çok övdüler inşallah güzel olacak :)
Top Bottom