Arama sonuçları: *

1. canomer

9700x için sıvı soğutma önerisi

5800x3D AM4 7nm 105W bir işlemcidir, yeni aldığın 9700x ise AM5 4nm 65W bir işlemci. 5800x e göre çok daha rahat soğutacaktır.
  2. canomer

9700x için sıvı soğutma önerisi

7700x veya 9700x için sıvı soğutma gerekli değil, 9900x i (120W) hava soğutma ile kullanıyorum, oyun oynarken bile duyulamayacak kadar sessiz çalışıyor. Cpu Package ortalama 45-55 Derece arasında, fanlar 500-800 RPM arasında değişiyor. 7700x e gelecek olursak AMD nin sayfasında 105W, 9700x ise...
  3. canomer

Yardım MATX Kasa ve Anakarta AK400 Uyar mı?

Bu "system monitor" ekranları için ayrı bir port falan mı oluyor orasını bilmiyorum be hocam. Soğutucu kısmıyla baya haşır neşir olduğum için o kısımdan yardımcı oldum :D
  4. canomer

Üreticinin sayfasında bu modelin mATX olanını bulamadım. Belki mATX anakart ile ATX kasa kullanıyorsundur diyeceğim ama kasam küçücük diyorsun. Kasa modelinin bu olduğuna emin misin? Sayfadaki mATX kasalara bak bi istersen. Hiç olmadı cpu kısmından plastik ya da tahta bi cetvel tutup kaç mm...
  5. canomer

https://www.darkflash.com/product/dk150atx işte burada dostum, maksimum 160mm CPU soğutucu desteklediği yazıyor. Tabii üreticiler bu tarz ölçüleri paylaşırken panel kalınlıklarını falan saymayabiliyor büyük gözüksün diye heralde. Bu yüzden bunu 160mm değilde 158mm gibi düşünebilirsin. AK400...
  6. canomer

Soğutucunun yüksekliğine ve kasanın desteklediği maksimum soğutucu yüksekliğine ilgili ürünlerin web sayfalarından bakabilirsin.
  7. canomer

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

Şu anda piyasada alabileceğin en iyi hava soğutuculardan ThermalRight Phantom Spirit 120 EVO. Fiyatı QP de 2500 civarlarındaydı. O kadar çıkamam diyorsan Frost Commander indirimli 2000 civarına satılıyordu. Phantom Spirit 120 SE de 2000 K dan bulunabiliyor. Hepsi çok iyi hava soğutucular. Ancak...
  8. canomer

5700x3d soğutucu yetermi

65 W işlemciden 105W işlemciye geçiyorsun. Önceki sıcaklık değerlerin nasıldı ona göre cevaplanabilir. Ve sıcaklık değeri kaçken soğutucun kaç RPM de çalışıyordu ya da çok ses çıkarıyor muydu? Örneğin eğer öncesinde oyun oynarken 50-60 civarında ise ve soğutucu %60-70 de çalışıyordu ise şimdi...
  9. canomer

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

120 EVO hem daha ucuz hem daha iyi. Almadan önce bütçenize göre çoğu CPU soğutucunun karşılaştırmasını buradan görebilirsiniz. https://pcanalytics.com/product/coolers/compare/thermalright/frost-commander-140/thermalright/phantom-spirit-120-evo/
  10. canomer

Yardım Kasa Fanı Önerisi

Corsair hariç Noctua fanların hepsi ilandakilerin neredeyse yarı fiyatına amazon, n11 gibi sitelerde mevcut
  11. canomer

Yardım Ryzen 7 9800x3D hava soğutmayla soğutabilir mi?

Hocam donanım arşivinin sıvı soğutma ve hava soğutmalarla ilgili bir videosu var, git onu izle ondan sonra hala körü körüne sıvı soğutmayı savunacaksan buyur gerekçelerinle yaz. Birkere sıvı soğutma çözümlerinin hava soğutma çözümlerinden daha uzun ömürlü olduğu herhangi bir senaryo yok. Çok...
  12. canomer

Öneri Piyasada ki En İyi Hava Soğutma

Selamlar, Kasım ayı bitmeden bir ITX sistem toplayacağım ve bu sistemde Ryzen 9 9900X kullanacağım. Tahmin edersiniz ki ITX sistemde bu işlemciyi soğutmak kolay değil ancak sıvı soğutma kullanmak istemiyorum. Dolayısıyla hem sessiz hem de iyi soğutma performansı kriterleri göz önünde...
Top Bottom