Arama sonuçları: *

1. C

Gamepower Warcry Compact kasaya hava soğutucu önerisi

se 214 xt ile kullandım
  2. C

Gamepower Warcry Compact kasaya hava soğutucu önerisi

normal warcry sıvı sogutma için, compact olan hava sogutma için uygun, bende de compact var fakat yerde kullandığım için alttan çok toz çekiyordu, bide yazın hamam gibi oluyor içi, hatta inceye yeni modelleri geldi, warcry edge - vortex - evo - prism, kimisi yerde kullanmaya kimisi masada...
  3. C

Macun yeniletme ücretleri ortalama ne kadar? (istanbul)

boş macun wmk ye kanma, daha önce inceleme konusuda paylaşıldı iyi değerleri yok fp oranı çok kötü, mx4 yeterli
  4. C

700-1500tl arasi fp islemci soğutucu

bende se 214 xt kullanıyorum, memnunum, fakat deep cool daha performanslı diye biliyorum.
  5. C

700-1500tl arasi fp islemci soğutucu

deep cool ak400 yada se 214 xt yeterlidir.
  6. C

9 Adet Gamepower Silence ARGB fan ne kadar sesli çalışır

warcry compact kullanıyorum, stokta 3 fanı var, minimum rpm 1200 sanırım, ona rağmen sesli gibi geliyor bana, genelde ağır oyun oynamıyorsam fanları tamamen durduruyorum.
  7. C

Gamerpower Warcry ısınma sorunu ve kasaya soğutma önerisi

düz warcry ölçülerini bilmiyorum, bende warcry compact var, se 214 xt aldım, sıkıntı olmadı
  8. C

Gamerpower Warcry ısınma sorunu ve kasaya soğutma önerisi

şuan ekran kartı ısı problemi yoksa, kasa değişimine gerek yok düzenleme: soğutucu önerisi iptal :D
  9. C

i5 12400f için bu soğutucu ideal mi fazla mı sizce

mag forge 100m yada dark guardian vs olabilir.
  10. C

i5 12400f için bu soğutucu ideal mi fazla mı sizce

id cooling se 214 xt yeterlidir. (yada se 224xt) kalan paraya mesh kasa yükseltmesi daha iyi olur, o paraları bayılmaya gerek yok.
  11. C

Çözüldü✓ Bu macun alınır mı? (Arctic MX-4)

Güzel macundur, satıcı amazon yani orijinaldir, bende amazondan almıştım ve kutulu olarak gelmişti.
  12. C

Çözüldü✓ Fan baglantisi nasıl yapilir

Küçük olan SYS-Fan için, devri anakarttan ayarlanabilir, diğer büyük olan molex, fanlar tam devir çalışır.
Top Bottom