Arama sonuçları: *

1. C

PWM ARGB FAN bağlantısı

Merhaba görselde ki fanlar dan sipariş ettim. Ama.kafama takilan bir şey var suan sıvı soğutma olarak corsair h100x kullanıyorum fanları rgb-argb değil ben bu fanları sıvı soğutmaya da takmak istiyorum bu fanların argb kablosu ve pwm kablosu ayrimi oluyor yoksa tek kablo tek sokete mi takılıyor...
  2. C

ryzen 5 3600 4.5 ghz de calistirma

denedim sorun cikamadi 1617123400 sorun yaratmaz degilmi 1.45 sinir diye biliyorum
  3. C

ryzen 5 3600 4.5 ghz de calistirma

merhaba arkadaşlar ben ryzen master uygulamasından islemciyi 4.5 e cektim ve 1.29 volt verdim ve cinebench realese 20 programindan teste soktum 4048 puan aldi sıcaklık 64 dereceyi gecmedi sivi sogutmam corsair h100i pro xt 240 ml bu sekilde kullanirsam islemcim zarar gormez degilmi bide pc ye...
  4. C

Corsair h100i rgb pro xt kurulumu

merhaba elimde bahsettiğim soğutucu var ikinci el aldim kullanim kılavuzu yok fotograftaki tek pini nereye takacagimi bulamadim cpu fan kismina mi takicam acaba
  5. C

sıvı sogutma r5 3600

yayin acarken yayinda bulaniklik oluyor obs uzerinden veriyorum yayıni upload im 6 ben 4000 veriyorum ama yinede bulaniklasma oluyor facebook üzerinden. belki sogutma sorunundan kaynakli diye aliyim dedim 65 derece oluyir yayin acarken
  6. C

sıvı sogutma r5 3600

merhabalar corsair h100x almayi düşünüyorum işlemcim ryzen 5 3600 işimi görür mu 4.4 yada 4.5 ghz ye sabitleyecegim render ile isim yok sadece oyun odaklı kullanıyorum butcem buna yetiyor
Top Bottom