Arama sonuçları: *

1. D

Bu kısıma fan eklenir mi

Arkadaşlar elimde 1 adet fazladan fan var İşlemci soğutucumun resimde görülen sol kısmına bir fan daha eklesem egzoz fan ile baya yakın olucak sıkıntı olur mu sizce
  2. D

İşlemci soğutucu için anakartta vida giriş yeri yok

Anakartin ve işlemcinin kutusunun içinde sadece bu var bunun da olduğunu sanmıyorum Napicagimi bilmiyorum
  3. D

İşlemci soğutucu için anakartta vida giriş yeri yok

Arkadaşlar işlemci soğutucu takicam fakat anakartta soğutucunun vidasını takmak için giriş yok vida takmaya çalışırsam boşa dönüyor napicağımi bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz
  4. D

Dark Freezer X127 Vs Id Cooling Se 214Xt (Ryzen 5600)

GameBooster GB-Z007B
  5. D

Hocam bilgisayarı sipariş verdim daha elime gelmedi geldiği zaman stok fan olucak fakat kullanıcıların %90u stok fan yetmiyor diyor o nedenle şimdiden fiyatlar artmadan bir tane almayı düşünüyorum. Bahsettiğim 2 soğutucu arasında ne düşünürsünüz 1685474138 Fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...
  6. D

Hocam özür dilerim işlemci ismini yazmamışım işlemcim ryzen 5 5600 anakartı sorma sebebim de mini atx olduğundan dolayı idi
  7. D

Bahsettikleriniz anakartıma sığmayabilir büyük ihtimalle Attığım 2 seçenek arasında ne düşünürsünüz
  8. D

Anakartım: GIGABYTE B450M K - Kasam: GameBooster GB-Z007B https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-freezer-x127-intel-amd-uyumlu-argb-fanli-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx127.html#!prettyPhoto Bu soğutucu 536TL...
  9. D

Ryzen 5 5600 için Kule tipi soğutucu arada kaldım.

500TL civarı fakat ID Cooling se 214xt 300tl daha pahalı aradaki farka değerse ona göre bütçe ayarlamaya çalışacağım
  10. D

Ryzen 5 5600 için Kule tipi soğutucu arada kaldım.

Arkadaşlar İşlemcim Ryzen 5 5600. 2 Seçenek arasında kaldım Bana uygun olan 1. seçenek Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik Dark Freezer X127 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını...
Top Bottom