Arama sonuçları: *

1. denizbulut

Yardım Piyasanın en şık fanları hangisi ?

Lcd olanlara gerek yok bence şuan fiyatlar çok yüksek lcdlerde. Gerçi bunlarda yüksekte yine eski seriye kıyasla fiyatları yeni olmalarına rağmen tatmin edici. TL Serisi bildiğim kadarıyla SLden daha iyi performans olarak. Zaten aynalı yapısıyla da ön plana çıkıyor. Ben olsam TL Serisini tercih...
  2. denizbulut

Aynalı yapı istiyorsan eğer , Düz Link Reverse Link. Aynasız istiyorsan yanlarını Düz Link Reverse Link Tabii bütçe artınca TL LCDler devreye giriyor.
  3. denizbulut

Şuanda stokta olmamasının tek sebebi wireless versiyonunun çıkması. Normal Link Reverse Link
  4. denizbulut

Çözüldü✓ AMD RYZEN 5 5600 soğutucu önerisi

Fark ettiyseniz eğer size attığım linteki üründe 2 farklı parça var. Birisi fan olan diğeri ise metal bloğu. Metal blok zamanla arasında toz tutmaya başlar ve uzun süre boyunca o metalin içini temizlemezseniz iyice içinde toz yığınları oluşmaya başlar ve soğutması zayıflar. Ben hava soğutucu...
  5. denizbulut

Bileşenleriniz ile uyumlu , macun kalitesi yeterli hocam. Fanın ve bloğun temizliğini yaptığınız sürece uzun süreler götürür hocam. 6 ay da bir macun yenilemesi yapın o vakitlerde de temizliğini yapıp kullanın gönül rahatlığı ile
  6. denizbulut

O Kadar vermene gerek yok , https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-fiyati,634899540.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA3sq6BhD2ARIsAJ8MRwXcBP9p6bi2VB0vs4R5LI-0lOgSni3G5GUVZPxYIB6eHRe_rTnE-rcaArGnEALw_wcB son derece kaliteli üründür. Gayet serin...
  7. denizbulut

Beyaz Sleeved Kablo Önerisi

Merhabalar , beyaz sleeved kablo arıyorum fakat çok seçenek bulamadım maalesef. Aliexpress veya Amazon üzerinden olur türkiye içi olur önereceğiniz kablolar varsa sevinirim. Bu ürünün Phanteks beyazı olsa aslında her şey çözülecek fakat hiçbir yerde bulamadım. Amazon üzerinden ise bunu Asiahorse...
  8. denizbulut

Sıvı soğutma montajı için yardım

Zannetmiyorum sıvı soğutucu için kontrolcüye gerek olduğunu bende deepcoolun ürünü var ve anakarta bağlı uygulama ile kontrolünü yapıyorum
  9. denizbulut

Ryzen 5 5600g islemciye 1030 ekran karti ne kadar fark eder veya eder mi?

Hangi konuya etiket atar mısın
  10. denizbulut

Garantili ürünlere bakmaya çalış. Birde sıcaklık değerleri falan sorun yaratmıyorsa alıp geçersin
  11. denizbulut

1 hafta önce sarı siteden 5000e şubat faturalı tertemiz gigabyte 3060 12gb aldım. 2. Elden kovala derim 5-5.5k civarına kart düşüyor
  12. denizbulut

Yardım Deepcool LE520 Sıvı Soğutucu Kurulumuna Yardım Eder misiniz

Hangisi hangisinin buldum da yok aga kuramıyorum şaka gibi
  13. denizbulut

Onu biliyorum da hangisi amd için hangisi intel onu bilmiyorum
  14. denizbulut

Bendeki üründe fanlar falan farklı kafamı karıştıran nokta o hocam ve hem amd hemde intel için sanırım bir şey var hangisini kullanmam gerekli bilmiyorum
  15. denizbulut

Bir şey koymuyoruz knk içindeki sıvı kendini devir daim ederek çalışıyormuş
  16. denizbulut

Merhabalar sıvı soğutucum geldi deepcool le520 fakat kurulumu hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek var mıdır 1699388993
  17. denizbulut

Öneri R5 5600 için soğutucu önerisi

Teşekkürler , ekstra olarak macun falan almama gerek var mıdır ?
  18. denizbulut

Tamamdır hocam teşekkürler 1699046858 Hocam ben şimdi yüksek ihtimalle attığınız ürünü alıcam fakat kasamla uyumlu mu bilmiyorum emin de olamadım. Kasam gameforce cold. Uyumlu mudur sizce kontrol etme şansınız var mı
  19. denizbulut

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-frostflow-xt-240-snow-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,503531616.html bahsettiğim de buydu bu arada
  20. denizbulut

Bende aynı mantıkla ilerliyordum. Gameforce Cold kasam. Yüksek ihtimalle uyumludur diye düşünüyorum ama yine de kontrol etmekte fayda var. Sizce pekii attığınız ürün mü yoksa az önce arkadaşların attığı sıvı soğutma mı
Top Bottom