Arama sonuçları: *

1. E

SSD Soğutucu Önerisi

laptoplara takılıyor mu ki
  2. E

Öneri Hatex CS2 FPS Arttırma

şuanda 5 ms ortalamayla oynuyorum bu arada %30 civarı düştü yani ms
  3. E

hocam fpsi aman aman uçurmuyor ama şu frametime muhabbeti varya onu çok iyi şekilde ve %1 lowlarınızı çok iyi şekilde arttırıyor frametime'ı düşürüyor bu arada arttırmıyor :d ben 9 13 ms civarında oynuyordum ki ona bile okydim yani memnundum tamam diyordum sonra bu güncellemeden sonra son...
  4. E

yok ben win 11 pro'da kullandım ayarları sıkıntı olmadı hocam.
  5. E

neyse işte oda benim yazdığımı yanlış anlasın bitti gitti kanka sen neye takıldın ki ya allah askina bi beğendiğim fps boost moost muhabbetini paylastim fpsi dusuk olanlar arasıtrsın kullanmak isterse kullansın diye ne islerle ugrasiyorum sanki anasina s0vduk m1llet1n
  6. E

hatex derken su adamın şu videosundan bahsediyorum dostum anlamadıysanız https://www.youtube.com/@hatexfps/videos ayrıca ne anlatıyorsun ben insanlara illa kurun diye kimseyi zorlamadım sadece bende çok iyi şeklide işe yaradı bunun konusunu actım isteyen kullanabilir irtibat kurabilirsin ne...
  7. E

winutil opensource bi zeki sensın
  8. E

diyom ki fpsi dusuk olanlar cs2 valo vs. isterse kullanabilir ondan oturu paylastım sen ne anlatiyon??
  9. E

elle debloat yaptığımda bir türlü olmadı hocam yani herşeyi yaptım inanın winutil vs vs vs ayrıca iso kurmuyorsunuz ame diye bir şey var onu indiriyorsunuz kendi sitesinden istersenizde hatexin verdiği linkten sonra hatexin verdiği reviosu mu oyle birşeyi kuruyorsuunz next next diyorsunuz restart...
  10. E

arkadaşlar unlost vs hikaye 1 gün uğraştım şu windowsu adam etmek sadeleştirmek gereksiz şeyleri silmek için bir türlü o frametime'ın 10ms den 40'a 30'a fırlamasını çözemedim bu hatex'in fps arttırma videosunu izledim güncel revios falan birşeyler yapıyor mükemmel oluyor ya normalde boşta sadece...
  11. E

Çözüldü✓ 95 Derece sıcaklık konusunda yardım lütfen.

yüksek ya tam performans kullanamıyorsunuz 9950x işlemcisini de hiç bilmiyorum belkide fazla ısınan bir işlemci olduğundan yetmiyordur soğutucunuz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun
  12. E

etiketler falan çıkmış mı iki kısımda da plastik bir şey falan var mı diye bakar mısınız hocam mumkun değil ya bozuk olabilir mi soğutmanız bi bakın sıvı kaçıran yer var mı veya devirdaim oluyor mu sürekli içindeki sıvı onu dinleyin sıvısı bitmiş olabilir sıvı soğutma bozulmuş olabilir...
  13. E

aslında soğutması lazım ya kalitesiz macun sürmüş olabilir misiniz
  14. E

Alacağım soğutucu kasama olur mu

https://pckolik.com.tr/urun/VG3400S-650W 1753966500 sığıyor knk merak etme
  15. E

I5-14400f 100 dereceye ulaşıyor, en iyi performansı hangi soğutucu ile alırım

thermalright phantom spirit al kanka
  16. E

Öneri İ3 12100F için sıvı soğutma önerisi

yok kanka soğutucu alma sen 5 dk da bir aç kasayı üfle o kısma
  17. E

Öneri İ3 12100F için sıvı soğutma önerisi

üflesen bile soğur o gir akakçe sıvı soğutma seç en ucuzları göster de en ucuzunu al babus hoşuna gidenlerden seçip
  18. E

Termal macun yeterlimi

kanka iyice dağıt macunu her yerine eşit şekilde
  19. E

360 mm Sıvı soğutma önerisi sınırsız bütçe

adam sınırsız butce demiş babuş cidden bumu geldi aklına 1752527530 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-asus-rog-ryujin-iii-360-argb-extreme-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,741846352.html
  20. E

Kule tipi soğutucu önerileri

herkes bunu onerecek dusunmene gerek yok al gitsin
Geri