Arama sonuçları: *

1. E

Sıvı soğutma olarak bunu aldım nasıl

Corsair h100de olabilir msi onermem ben 240mm kullanmistim belirli bir zamandan sonra fanlardan ses geliyor ve sogutmuyor 1691961776 Ben kullandim gayet memnunum
  2. E

Sıvı soğutma olarak bunu aldım nasıl

200 tl pahalisina en azindan daha iyi marka olarak coolermaster masterliquid var silverstone cok fazla duymadim
  3. E

MAG core liquid 240r mi yoksa coolermaster ml240l V2 mi

Doğrudur hocam bana denk gelmedi V2 bende şuan en fazla 65i gördüm stres testinde Anladım 1670800222 Peki bir önerin varmı kral
  4. E

yok performans olarak yani iyi midir? diye sordum hocam coolermaster
  5. E

Servise gönderdiğim MAG 240r sıkıntılı çıktı coolermaster değişim veyahut para iadesi yapalım dediler hangisini tercih edeyim birde MSI mi iyidir yoksa cooler master mi
  6. E

Cooler Master sıvı soğutma alınır mı ?

Yok çok fazla yük altına sokacak oyun oynamıyorum zaten ısı performansı önemli aslında dediğim gibi
  7. E

Benimkisi aslında dediğim gibi değişim ürünü bilmiyorum ne olur soğutma performansı nasıldır 1670577277 V2 de duzelmistir herhalde
  8. E

Bazıları çok ses çıkartıyor falan demiste 11400f kullanıyorum rahatlikla soğutur diye düşünüyorum fikirleriniz benim için değerli sağolun 🙂
  9. E

Merhabalar ben gamegarajdan hazır sistem içerisinde MSI MAG coreliquid 240r almıştım ve kronik bir sıkıntı çıkmıştı servise yolladım bana 2 tane sıvı soğutma önerdiler birisi cougar aqua 240 birde coolermaster Masterliquid ml240l V2 ben coolermasteri seçtim herhangi bir sıkıntısı varmıdır bana...
Top Bottom