Arama sonuçları: *

1. erayisteya

Pentium G620 GeForce 210 sistem için yükseltme önerisi

Yarin yada ayın 5'inde sipariş edeceğim hocam, teşekkürler. 1727632871 @kad1RRR hocam şimdi şuda aklıma geldi, mesela yarin aldım işlemciyi almadan önce ondan sonra ram geldi ve taktım, şuanki işlemciden dolayı 1066 mhz çalışacak oda değil mi? Sorun çıkar mı yoksa işlemciden dolayı oda otomatik...
  2. erayisteya

Hocam şimdi kasayı açtım rami taktım bilgisayarı başlattığımda normal bir şekilde açılacaktır değil mi, sonrasında rami test edip 12 gb mi gösteriyor diye kontrol edeceğim. Başka yapmam gereken var mı?
  3. erayisteya

Anakart üzerindeki ram 1066'da çalışma sebebi işlemciden dolayı, en fazla 1066 mhz destekliyor işlemcim. Peki sorun çıkma ihtimali tam olarak % kaç?
  4. erayisteya

@kad1RRR Hocam ayın 5'inde ram ve işlemciyi alacağım, bu ram iyi midir? sizce? Benim ramim ile uyumlu çalışır mı? Şuanki ramim goldkey-bkh400so25608-1333-sodimm, CPU-Z verilerinide bırakayim:
  5. erayisteya

Teşekkürler hocam.
  6. erayisteya

3550S almak istiyorum, hem normal hali ile farkı yok hemde daha yüksek bir sürüm. Hocam birde ekran kartının kasaya büyük gelmesi gibi bir sorun çıkabilir mi?
  7. erayisteya

@kad1RRR hocam yakınımda işlemci yok o yüzden param güvende ile bakiyorum, i5 3550s var 400'e sizce onu mu alayim? Güç tüketimi bakımından sorunu olur mu? Yada aynı fiyata i5 3450 mi alayim?
  8. erayisteya

İyi forumlar hocam, yardımlarınız için teşekkürler.
  9. erayisteya

Sağolun hocam, şuanki işlemci 102 dereceleri falan görüyor,(5 yıldır termal macun sürülmüyor) sizce normal mi? Yeni işlemciye geçince bakımlarını yapacağım tabiikide stok fanda ısınma sorunu olur mu sizce?
  10. erayisteya

Umarım bitiririm hocam, işlemci olarak sizce xeon'mu tercih edilmeli yoksa düz i5 mi? Xeon 1230 falan söylersem çok daha iyi olur fakat çinden gelmesi çok uzun sürer gümrüğe takılır falan ondan şüpheleniyorum, o yüzden i5 3470-3570 arası bir işlemci almayı düşünüyorum.
  11. erayisteya

Bu kasanın yüzüne bile bakmayı düşünmüyorum hocam, çünkü soğutma sorunları falan var belki anakart değişimi yapılabilirde şuan için düşünmüyorum.
  12. erayisteya

Hocam 7 ay sonra sistem topliyacağım için pek umursamiyorum şuan için, hani çok yeni oyunlarıda oynamiyacağım sadece ufak bir geliştirme yapmak istiyorum. 1727290255 Hocam gt 1030 zaten arkadaşımın eski ekran kartı o yüzden onu 1k'ya saliyor, ama o zaman psu i5 3570 ile yeterli olur mu ona tam...
  13. erayisteya

Sistem'i yükselteceğim, ekran kartı ve işlemci için 1200 TL civarı düşünüyorum, sizce o bütçe ile ne alınmalı? Şu anki sistem: H61M-S2-b3 anakart. 4 GB RAM. Intel Pentium g620. NVIDIA GeForce 210. 512 GB HDD. 230 watt PSU. Aklımdaki sistem. H61M-S2-b3 anakart. 8 GB RAM. Intel Core i5 3470S...
  14. erayisteya

bilgisayar fan çok sesli

Sistem toplama hocam, kablolar kontrolcüye bağlı anakart modelim ise H61M-S2-B3 1708627145 Yok hocam çok denedim onu.
  15. erayisteya

bilgisayar fan çok sesli

Fanspeed tarzı programlar işe yaramiyor, bilgisayar sürekli en yüksek hızda çalıştırıyor fanı ve çok rahatsız oluyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  16. erayisteya

Yardım CPU ısınıyor ve ve PC kapanıyor

Hocam isterseniz bi bilgisayarcıya falan götürün o baksın.
  17. erayisteya

Yardım CPU ısınıyor ve ve PC kapanıyor

Hocam sistem kendine zarar vermemek için korumaya aliyor, yani kapatıyor. O yüzden iyi bir termal macun yenilemesi yapsanız iyi olur.
Top Bottom