Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Sıvı soğutucum havayı içeri doğru değilde dışarı doğru üflüyor

Haklısın, o tip bir durumda ne olacak bilemeyiz bir veri olmadan, en azından yeterli fan ve olanak var ise radyatörün önde olup içeri üflemesinin daha iyi olacağını anladık. Gerçekten belli bir fan sayısı desteğinin altında kalan kasaların nerdeyse hepsinde dediğin şekilde bir konumlandırılma...
  2. erayotuzdort

Kanka dediğin gibi en sıcak yeri, ve işlemciyi doğutan yer, kısacası oraya giden hava sıcak olursa bu sefer işlemci soğumayacak. Bu kısır bir döngü, adam gibi bir test bulamadım internette o yüzden bir şey demeyeceğim, fikrine saygım var ama karşıt fikre standart bu diyerek karşı çıkman biraz...
  3. erayotuzdort

Kasanın neresi olduğuna göre değişir, çok fazla ortalıkta dolaşan bilgi var, bazıları radyatörden gelen havanın her zaman dışarı gitmesini savunur bazıları ise kasanın önünde ise içeri üflemesini savunur. Benim tavsiyem öndekiler ve alt taraftakiler içeri, arka ve üst taraftakiler dışarı olması...
  4. erayotuzdort

oyuncu bilgisayarı için macun önerisi

Kankam fazla sürmediğin taktirde öyle bir sorun ile karşılaşmazsın, ayrıca iletken değiller ama anakartın belli bölelerinde sıkıntı çıkarabiliyorlar o yüzden yanında gelen düzleştirici ile ne kalın ne ince bir tabaka yap, en fazla bir fındık tanesi kadar sür o zaman öyle bir sorun yaşamazsın...
  5. erayotuzdort

Öneri SIVI SOĞUTMA MI DAHA GÜÇLÜDÜR YOKSA HAVA SOĞUTMA MI

Piyasaya hakim değilim, bu konuda yardımcı olamam.
  6. erayotuzdort

Öneri SIVI SOĞUTMA MI DAHA GÜÇLÜDÜR YOKSA HAVA SOĞUTMA MI

Adam gibi bir hava soğutma seni on yıllarca götürebilir, özellikle noctua gibi markaların hava soğutmaları çoğu aynı fiyat segmentindeki sıvı soğutmalardan daha iyi performans verir ve hiç bir sorun teşkil etmez, sıvı soğutmalarda kalitesiz olma durumunda sıvı kaçırma, pompa bozulması, ses...
  7. erayotuzdort

Bu sistemde İşlemci Soğutucu Varmı?

Var, ama stok yok.
  8. erayotuzdort

Yardım DELL N5110 LAPTOP ÇOK ISINIYOR

Benim buna benzer bir laptopum var, 1000tl ye satmayı düşünüyorum, belki daha iyi fiyata satabilirsin sahibinden den. 2000 e koyup pazarlık payı bırakırsan belki alıcı bulabilirsin. Tam emin değilim.
  9. erayotuzdort

Pek sayılmaz, işlemci arzalandığında düşük güçte çalışırlar veya hiç çalışmazlar. faslarda bir problem olabilir eğer cidden donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsan. Şimdi bir bakayim dedim de senin laptop aya eskiymiş. Düşününce eski işlemcilerin mimarileri nanometre bakımından büyük...
  10. erayotuzdort

Kankam harici bir soğutma alırsan çok az etkisi olabilir, onun dışında daha kaliteli bir termal macun kullanırsan da faydalı olabilir. Dediğim gibi oyun oynarken başka uygulamaları çalıştırmamak ta bir çare olabilir. Tavsiye etmem ama sıvı metal en etkili çözümlerden biridir, fakat uygulaması...
  11. erayotuzdort

Kanka sıcak üflemesi sorun değil, sistem kaç derece gözüküyor olay o. Mesela oyun esnasında 85 derece gayet normal bir değer ama bir insanın elini yakacak bir sıcaklık. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. Bu arada blok bildiğim kadarıyla bakrı ısı borusuna bağlı geliyor, nasıl değiştirdin?
  12. erayotuzdort

Bakır boru nasıl değiştirdin anlamadım? Belkide arkada çalışan çok uyulama vardır, format atmayı falan denedinmi?
  13. erayotuzdort

Sıvı soğutma önerileri 360mm

O fiyata daha iyisi yok kankam. Yurt dışı kaynaklarında alınabilecek en iyi 5. sıvı soğutma diye gözüküyor. HO
  14. erayotuzdort

Sistem upgrade tavsiyesi

PSU nun kaç watt olduğunu göremediğimden psu hakkında yorum yapamam fakat anakart olarak elinde halihazırda b450 ile tamamen uyumlu bir işlemci yok ise zaten 5. nesil bir ryzen işlemciyi takamazsın, ilk önce bios u güncellemen gerekir. Ayrıca overclock yapmayacağın için bence x modelini alma...
  15. erayotuzdort

Yardım Sıvı Soğutucu Argb Bağlantısı

Arkadaşın dedikleri de olabilir, bir dene sitersen. Onlar da olmaz ise psu kutuna bir bak, öyle bir kablo çıkıı varmı diye. 1685873450 Psu nun kablolarını koyduğun yere bak yani, ben psu kutuma koyuyordum.
  16. erayotuzdort

Kankam ben sıvı soğutmanın o kablosunu psu dan çıkan bir kablodan yapılıyor diye biliyorum. Bu video daha yardımcı olur sana.
  17. erayotuzdort

Bu güç bağlantısı hatırladığım kadarıyla, psu dan çıkan bir kabloda olabilir.
  18. erayotuzdort

Ortalama fiyatta Termal Macun Önerisi

Alalı çok olmadıysa değiştirme bence ama lazımsa bu olur. https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-pm-HB00000KBT84 sürümü kolay olsun diyorsan bu. https://www.hepsiburada.com/coolermaster-mastergel-reguler-termal-macun-mgx-zosg-n15m-r2-pm-HB00000NA4GU
  19. erayotuzdort

Sessiz fan tavsiyesi

Kankam çoğu fan bu günlerde çok sesli değil zaten, ama sessizlik istiyorsan be-quite, noctua veya arctic markalarını önerebilirim. Bu markalar sessizliğe diğer markalara göre bir tık daha fazla önem veriyorlar. Bu en iyisidir...
  20. erayotuzdort

Yardım Kasadaki fan ayarı nasıl olmalı?

Kasa fanları o kadar da önemli değil zaten, istersen max a ayarla rahatsız etmeyecekse, eder ise rahatsız etmeyecek bir voltaj değerine çek. Benim dediğim olay ise her şeyi otomatik yaparsan sıkıntı çıkmayacağı yönünde. Önemli değil dediğim de ben kasayı açık kullanıyorum, o yüzden.
Top Bottom