Arama sonuçları: *

1. fgoren

Snowman - X6 Cpu Fan alınır mı?

Lga 1700 uyumlu mu kutu içeriği? 12100f için düşünüyorum
  2. fgoren

valoranttaki sıcaklık değerlerim normal mi?

Ben kendi sistemim ısınıyor sanıyordum valıda hiç bu değerlere çıkmadım low grafiklerde gpu 45 cpu 65 görüyorum ortalama. Bilgisayarcına fanı sorabilirsin belki termal macunu kalın sürmüştür belki oturtamamıştır vs. Daha yeni taktırdıysan bu ihtimaller yüksek
  3. fgoren

Dark Freezer X125 soğutucu iyi midir?

Baktım şimdi açık zaten ya işlemci silikonu iyi heralde ondan mı ısınmıyor acaba
  4. fgoren

Bios kilidi falan okumuştum önceden forumda ama nedir nasıl açılır bilmiyorum fotoğraf atayım bi eksik sıkıntı görürsen söylermisin
  5. fgoren

Ben de işlemci soğutucu alacaktım ama 12100f 65 dereceyi geçmiyor stok soğutucuyla valorant rdr2 vs. Bunun nedeni ne olabilir acaba hava 30 derece zaten işlemci 65i geçmiyor
  6. fgoren

i5 11400f sogutucu tavsiyesi

Hangi oyunlarda 85 90 ve hangi şehirdesin bu kadar ısınması normal değil bak şuan oyundayım 12100f stok soğutucu valorant 65 derece izmirdeyim hava 28 derece
  7. fgoren

Sıvı Soğutma gerekli mi?

Hiç böyle düşünmemiştim, önerdiğiniz bir kule tipi sokutucu var mı t6 ultra öneriyorlar ama pek içime sinmiyor o model 1655074453 Pchocası gg6 intel sistem için
  8. fgoren

Öneri Vakumlu Soğutucu Zararlımı?

ben 17 inç laptopta kullanıyordum sen 15.6 kullanıyorsun daha da iyi olur bu model Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu Stand https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-ns2000-17-200mm-fanli-yukseklik-ayarli-notebook-sogutucu-stand-p-BS50163?magaza=SEV%c4%b0L+SARAC+HOME
  9. fgoren

Çözüldü✓ Ryzen 3600 OC 1.125V ta 4.2 Ghz iyi midir?

Diagnostic results Max temperature: 69.6° Energy efficient: 3.67 AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor Your CPU is SILVER SAMPLE Recomended values for Overclocking: Reference frequency: 4275 MHz Reference voltage: 1250 mV Recomended values for Undervolt: Reference frequency: 4150 MHz Reference...
  10. fgoren

ucuz ve kaliteli termal macun

ben COOLER MASTER HTK-002 aldım, 25tl idi üzerine köşeden köşeye x çiz kapat kenardan taşarsa temizle kokay o macunsuz kullanma kesinlikle
  11. fgoren

RGB EGZOZ FAN

anladım hocam, ben de msi mah forge var egsoz fanını rgb takmayı düşünüyordum da 550tlydi zaten kasa, düzgün fan o fiyataysa uğraşmaya değmez anlaşılan
  12. fgoren

RGB EGZOZ FAN

evet işte fazla pahalı geldi fiyatı, komple kasa 400 zaten. gamepower fanları 50tl civarında bulunuyor rgb ama performansı hakkında bir fikrim yok
  13. fgoren

RGB EGZOZ FAN

400tlye darkflash aquaris kasa var full rgb 4 fan. 150 200tl fazla pahalı değilmi fan için 😄
Top Bottom