dediğiniz sıvı soğutmaların ikiside güzel farklarını tam bilmiyorum v3 gibi düşün güncel olanı iii bu arada arkadaşlar hava soğutma vb önermiş ama 280mm arctici geçemezler bence önerilen hava soğutmalar fp açısından uygun olsada arctic liquid frozer 280mm kalın radyatörü ve kalitesi sebebiyle...
Hayır asla önermem muhtemelen aynı fiyatlara hayvan gibi kule tipi soğutucu alınabilir daha performanslı olur genel 120mm sıvı soğutmalar stock’un 1,2 tık üzeri performans sergiliyor.
Df kalitesiz bir 360mm thermalright ise çok çok kaliteli bir 240mm ucuz etin yahnisi hiçbir zaman iyi değildir daha performasnlı olabilir bu arada 240mm olmasına rağmen.
Arkadaşlar çok sesli çalışıyordu bilgisayarım bende durumdan sıkılıp BIOS fan ayarlarına girmek istedim. Chasis fan Q-fan Control ayarını PWM modeden DC mode çektim efsane bir gürültü düşmesi geldi öyle böyle değil şaşırdım anakarta bağlı fanlar 2 tane Phanteks ARGB fan bağlı ayrıyeten 3 tane...
Ya neyin statik basıncı allahını seversin dostum bir fark yok ki statik basınç olsun sen şey mi sanıyorsun bu fanlar böyle çıkıyor banttan şu fanlar şöyle çıkıyor banttan biri cpu için biri şunun için cpu soğutucularda rpm'i yüksek fan kullanıyorlar tercihen o kadar sonra rpmi yüksek fanı alıp...
Ahahahahaahha Dostum iyi misin soğutucuya takılan fan ile normal fanın arasında fark olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten gece gece güldürdün ya aslında olay yanlış bilmen değil asla, ona bir şey demem, olay ısrar edip çok bilmişlik taslaman.
Uyumlu olur sorun yaşmazsın lakin bir sorun var alıncak bir sıvı soğutma değil bu fiyata çok çok daha kaliteli markaların 360mm sıvı soğutmları var onları öneririm. https://www.hepsiburada.com/team-t-force-siren-360mm-beyaz-argb-aio-sogutucu-tb130602-p-HBCV00003MSVY6?magaza=Aptek...
Radiator boru çıkışları her zaman üstte olmak zorunda ekran kartı içinde işlemci içinde deviri sağlayamaz öbür türlü dakkada 50 defa dönüyorsa su altta ise 20 defa döner.
1690641341
Hocam bende küçük seviyorum ya böyle tıka basa olacak hoşuma gidiyor :D gemi kasalarda boş duruyor içi...
Aynı işlemciye sahibim şuan bulunduğum yerde hava 44 derece yi gördü öğlen yük altında Mount and Blade 2 oynarken max öğlen klimasız terledğim ortamda 69 dereceyi geçmedi kışın 59'dan üstünü görmedim öneririm bütçen düşük ise...