Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Anakartımda ARGB desteği yok bu çoklayıcıyı aldım ARGB fanlar çalışır mı

anakarta takmıyacaksın zaten max takacağın şey fanların güç kablosu olur oda kontrol etmek için argb bağlantısı yapmıyacaksın yani.
  2. flitttermice

ENERMAX SIVI SOĞUTMA İNDİRİM!!! ARCTIC LF 3 RAKİBİ

420'nin fiyat müq bu arada Enermax kötü bir firma değildir ama eski sıvı soğutmlarında problem vardı.
  3. flitttermice

Yardım Arctic liquid freezer İİ 280 mm vs iii 280

saoğutma konusunda kendini kantılamış bir marka ayriyeten sorun çıkarmaz asla al bence bütçe sıkıntın yok ise.
  4. flitttermice

Yardım Arctic liquid freezer İİ 280 mm vs iii 280

dediğiniz sıvı soğutmaların ikiside güzel farklarını tam bilmiyorum v3 gibi düşün güncel olanı iii bu arada arkadaşlar hava soğutma vb önermiş ama 280mm arctici geçemezler bence önerilen hava soğutmalar fp açısından uygun olsada arctic liquid frozer 280mm kalın radyatörü ve kalitesi sebebiyle...
  5. flitttermice

Tek fanlı sıvı soğutma alınır mı?

Hayır değil dostum.
  6. flitttermice

Tek fanlı sıvı soğutma alınır mı?

Hayır asla önermem muhtemelen aynı fiyatlara hayvan gibi kule tipi soğutucu alınabilir daha performanslı olur genel 120mm sıvı soğutmalar stock’un 1,2 tık üzeri performans sergiliyor.
  7. flitttermice

İşlemci Soğutucu - DF DC360 alınır mı?

bedava şu ürün...
  8. flitttermice

Df kalitesiz bir 360mm thermalright ise çok çok kaliteli bir 240mm ucuz etin yahnisi hiçbir zaman iyi değildir daha performasnlı olabilir bu arada 240mm olmasına rağmen.
  9. flitttermice

+200 lira ile thermalright tercih edin derim.
  10. flitttermice

Fan ayarlarım nasıl olmalı?

Arkadaşlar çok sesli çalışıyordu bilgisayarım bende durumdan sıkılıp BIOS fan ayarlarına girmek istedim. Chasis fan Q-fan Control ayarını PWM modeden DC mode çektim efsane bir gürültü düşmesi geldi öyle böyle değil şaşırdım anakarta bağlı fanlar 2 tane Phanteks ARGB fan bağlı ayrıyeten 3 tane...
  11. flitttermice

Bu Kasa Fanları Alınır mı

Ya neyin statik basıncı allahını seversin dostum bir fark yok ki statik basınç olsun sen şey mi sanıyorsun bu fanlar böyle çıkıyor banttan şu fanlar şöyle çıkıyor banttan biri cpu için biri şunun için cpu soğutucularda rpm'i yüksek fan kullanıyorlar tercihen o kadar sonra rpmi yüksek fanı alıp...
  12. flitttermice

Ahahahahaahha Dostum iyi misin soğutucuya takılan fan ile normal fanın arasında fark olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten gece gece güldürdün ya aslında olay yanlış bilmen değil asla, ona bir şey demem, olay ısrar edip çok bilmişlik taslaman.
  13. flitttermice

bir şey değiştirmez ki pwm işte 4 pinli. 1710780813 alınır iyidir deep cool fiyatıda dudak uçuklatcak şekilde değil ideal.
  14. flitttermice

🔥 Şimdiye Kadar Gördüğüm En İyi Kasa Modlaması 🔥

yapılabilir aslında ama uğraş gerekli zaman vb. Not 20 5,6 yıl önce görseydim uğraşırdım.
  15. flitttermice

MSI B550 ve Phanteks p400 için bu sıvı soğutma uyumlumudur ?

uyumlu ön kısma takabilirsin
  16. flitttermice

MSI B550 ve Phanteks p400 için bu sıvı soğutma uyumlumudur ?

Uyumlu olur sorun yaşmazsın lakin bir sorun var alıncak bir sıvı soğutma değil bu fiyata çok çok daha kaliteli markaların 360mm sıvı soğutmları var onları öneririm. https://www.hepsiburada.com/team-t-force-siren-360mm-beyaz-argb-aio-sogutucu-tb130602-p-HBCV00003MSVY6?magaza=Aptek...
  17. flitttermice

Yardım Soğutucuyu Yanlış mı Takmışım?

Radiator boru çıkışları her zaman üstte olmak zorunda ekran kartı içinde işlemci içinde deviri sağlayamaz öbür türlü dakkada 50 defa dönüyorsa su altta ise 20 defa döner. 1690641341 Hocam bende küçük seviyorum ya böyle tıka basa olacak hoşuma gidiyor :D gemi kasalarda boş duruyor içi...
  18. flitttermice

Yardım Soğutucuyu Yanlış mı Takmışım?

Boru yukarda olmalı devir daim yapması için ikinci tamamen yanlış fanların dış tarafta olması daha iyi olur hem. 1. Doğru anlayacağın.
  19. flitttermice

Çözüldü✓ İ5 10400F ısınma problemi stok soğutucu yetersizliği soğutucu önerisi

Aynı işlemciye sahibim şuan bulunduğum yerde hava 44 derece yi gördü öğlen yük altında Mount and Blade 2 oynarken max öğlen klimasız terledğim ortamda 69 dereceyi geçmedi kışın 59'dan üstünü görmedim öneririm bütçen düşük ise...
  20. flitttermice

Bu sisteme sıvı sogutma şart mı bilen bir söylesin ya.

eğer maddi sıkıntın yok ise...
Top Bottom