Arama sonuçları: *

1. freygasm

Nasıl OC yapabilirim

A520 ile oc yapamazsin.
  2. freygasm

TUF X870 Anakart RGB Header sorunu

3pin argb data aktarımı sağlıyor, 4pin rgb data aktarımı sağlamıyor. Yani çevirici diye bir şey yok. Sakın 4pini 3pine takma yakarsın fanları. RGB kontrolcü alabilirsin belki onda da kasadan kontrol edebilirsin, reset tuşuna bağlayıp.
  3. freygasm

Anakartımda ARGB desteği yok bu çoklayıcıyı aldım ARGB fanlar çalışır mı

Uygulama desteği olmasa da signal rgbden kontrol edebiliyor ama anakartta argb portu yok, usb2den bağlanan bi kontrolcü lazım.
  4. freygasm

Burda aktifim hep yazabilirsin istediğin gibi
  5. freygasm

Hocam molex ile psuya baglıcaksın muhtemelen o kontrolcüyü, kasadaki reset tuşunu da iptal edip kontrolcüye bağlıcaksın oradan renk değiştirceksin. Anakarta rgb veya argb bi şey takmıcaksın. Sadece fanların pwm kablolarını bağlayabilirsin. Sakın anakarta bağlamayı deneme kısa devre yapar fanları...
  6. freygasm

Kasa üzerinden kontrol edebilirsin, uygulamadan edemezsin.
  7. freygasm

Lian li Fan Seçimi Yardımcı Olabilir misiniz?

B ve x chipseti gösteriyor. Mesela A620 serisinde sistemi çalıştıracak en minimum donanımlar olur, daha az ssd portu, argb rgb soketleri olmaz, düşük faz sayısı vs olur. Kısaca tek amaç sistemi çalıştırmak ve overclock yapamazsınız. B650de günlük kullanım için her şey sunulur, genelde 2ssd slotu...
  8. freygasm

https://app.hb.biz/RoTyj5jXJTco anakart https://www.teknobiyotik.com/raijintek-cratos-850w-80-gold-atx-3-0-pcie-5-0-full-moduler-atx-guc-kaynagi-rj-0r30b00007.html?srsltid=AfmBOooqGitt48rWCr2WMC5XD-lvQCMrq0_Vn4QcK0d2-qnKTsMAn6ac psu
  9. freygasm

Psu ve anakart önerisi istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunlar için ayrı ayrı bütçenizi belirtirseniz bütçeniz doğrultusunda yardımcı olayım hocam.
  10. freygasm

Wifili anakart önermesem de siz sonradan 150-200tl verip harici wifi alsanız naısl olur?
  11. freygasm

Lianli controllerı usb2den bağlanıyor. Anakartta argb soketi olmasa da kullanabilirsin.
  12. freygasm

Çözüldü✓ Sıvı soğutmadan su sesi geliyo

420nin daha sessiz olması normal zaten. 360lık modelleri karşılaştırdım. Push pulla da ekstea masrafa gerek yok, daha çok toz tutuyor 1-2derece fark oluyor.
  13. freygasm

Arctic kötü soğutucu değil yanlış anlaşılma olmasın, alınabilecek en iyi modellerden ama estetik aranıyorsa o borular fena çirkin, bükülmüyor bile. Ses konusunda arctic de galahad da aynı sayılır. Zaten piyasada alabileceğiniz en sessiz modeller galahad, liquid freezer, ryujiinler. Performans...
  14. freygasm

Galahadin radyatörü de arctic kadar + lcd modelinde asetek son nesil pompa kullanılıyor, ryujiin 3 ile aynı pompa. 5800x3d ile stok ayarlarda occt vs gibi ağır testlerde arctic ile 83-84 aldığım yerde galahad ile 79-80 alıyordum ve baya bir sessiz model.
  15. freygasm

Ben arcticin borularından nefret ediyorum, soba borusu gibi. O yüzden galahada geçtim.
  16. freygasm

Rica ederim.
  17. freygasm

O kadar çıkmaya gerek yok ama ; Arctic liquid freezer II 360, liquid freezer III 360, galahad 2 performance, galahad 2 lcd. Estetik istiyorsan galahad 2lcd, rgb önemli değil performans önemli diyorsan galahad 2 performance. Bu attığım modeller en iyi bileşenleri kullanıyor, asla üzmez.
  18. freygasm

Bütçe nedir?
  19. freygasm

Normal. 3d işlemcilerin idle templeri yüksek.
  20. freygasm

Normal. H100 çok giriş seviye bir soğutucu. Arctic 360,galahad 2 360 ile 46-52 derecelerde takılıyordu benim 5800x3d.
Top Bottom