Arama sonuçları: *

1. G

Öneri Ryzen 5 7500F Soğutma Önerisi

thermalright pearless asssasin 120 se net öneririm kendim 5700x3d kullanıyorum
  2. G

Cpu soğutucu kabloları doğru mu taktım

hallettim hocam 5700x3d aldım intelde benim soğutucuda arkaya takmak için bir şeyler veriyorlar amd de am4 soketten yukarı takıyon
  3. G

Hocam o attıgın görselde takmayı denedim yukarıdan olmadı sonra son yorumda foto attım aşağı doğru taktım direkt oturdu 1732020879 Attığım*
  4. G

Hocam böyle taktım cpu fana direkt oturdu doğru değil mi diğer türlü çevirince girmedi hiç 1732020729 Aşağı gelecek şekilde direkt oturdu
  5. G

Hocam cpu fana hangi uçtan takıcaz bu uç yukarı doğru mu gelicek cahilliğime verin
  6. G

Thermalright pearless assasin 120 se var 1. Fotoğrafta doğru mu taktım cpu fan kablolarını bu 2. Fotoda iple bağlanmış kablolarda rgb mi?
  7. G

Işlemci soğutucu ramle çakışır mı?

hocam peki bu 120 ve 120 se ne farkı var? onu biliyor musunuz teşekkür ederim fotoğraflar için içim rahatladı
  8. G

Hocam geldiyseniz fotoğrafı atma şansınız var mı 🙏
  9. G

hocam anakartınız ne bide benim 43mm sizin 40mm miş sizin soğutma benimkinden büyük
  10. G

ramler hangi marka model
  11. G

peki sıvı soğutucu mu alayim sizce 240mm üstten destekliyo 1731768245 hiç kafa yormadan 2.8k bütçe var daha üstüne çıkamam 1731768263 değer mi sıvı soğutucu vallaha papaz oldum usta o bu çakışır mı diye
  12. G

hocam foto atabilir misiniz nasıl yukarıya doğru taktınız merak ettim
  13. G

5700x3d aldım bu soğutucuyu almayı düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/384787/thermalright-peerless-assassin-120-black-tl-c12b-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ama gskill ram profilim 43mm yüksekliğinde kasamdan msi m100a 160mm...
Top Bottom