Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Robloxda sistemim 75-80-85 derece oluyor

Hocam, fanı falan soğutucunun fanını güzelce dikkatlice sildim altlarını toz olan kabloya uzak yerleri falan bide iki kere kurutma makinasıyla arada kalan ya da dokunmamam gereken yerleri saç kurutma makinasıyla temizledim 2 kere şimdi açtım bilgisayarı derece 60'da geziyor şuanda. Teşekkürler...
  2. H

Tamam. 1657923073 Pek bilgisayar bilgim yok. servise götürsem kaç paraya yaparlar?
  3. H

Evet bir kaç ledi var ve değişik bir tasarımı olduğu için heryerde ızgaraya benzer açık yerler var. kasanın üstünde yuvarlak küçük delikler var birden fazla filtreye benzer. Kısacası kesinlikle içerisi hava alıyor. 1657922986 Aslında pek derecelere bakmam ve bakmak istedim ve bu dereceyi gördüm...
  4. H

CPU: AMD RYZEN 5 PRO 3400G WİTH RADEON VEGA GRAPHİCS GPU: AMD RADEON(TM) VEGA 11 GRAPHİCS 1657922677 Bilgisayar Masaüstü ve 2 yıldır kasanın kapağını bile açmadım sorun çıkarmadığı için. Boştayken 45 derece oluyor ve genelde gta 5 vesayri tüm oyunlarda 80-85 derece görüyorum.
  5. H

Robloxda sistem başlıktaki dereceleri görüyor. Sizce iyi mi? ve bilgisayara zarar gelirmi? ben açıkcası robloxun fazla sistem yiyen bir oyun olduğunu düşündüğüm için normal buluyorum ama yinede size sormak istedim.
Top Bottom