Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Kasanın fanları bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Yok hocam öyle değil. Normalde çalışırdı, RGB'si yanardı. Ama özellikle hiçbir şekilde hareket yok, ve RGB sönük. Aç-kapa yapa yapa paşanın keyfi gelsin diye bekliyoruz. 1718310320 2. Seçenek gibi hocam. Normalde çalışmasa dahi RGB yanardı her daim. Hem hareket yok, hem ışık. Aç kapa ile...
  2. H

Yardım Kasanın fanları bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Gençler selam. Sorum başlıktaki gibi. Sıvı soğutma sıkıntısız çalışıyor. Fakat kasanın içinde bulunan 3 adet RGB fan şu son 1 haftadır, kendi keyfine göre çalışıyor ya da çalışmıyor. Kasayı açıp, anakarttaki kabloları kontrol ettim, bir gevşeme yok. Bunun bir çözümü var mıdır?
  3. H

Leptop yeni olmasına rağmen çok ısınıyor

ben zamanında rampage almıştım, modeli araştırdım fakat bulamadım. Zaten o model birazda ofis laptopları içindi. Gaming ağırlıklı olarak 4-5 fanlılar var onlara bakabilirsin. Sayfada rampage haterları var, fakat rampage in bir sürü ürününü kullanırım yıllardır, aşırı bir sıkıntı görmedim...
  4. H

Leptop yeni olmasına rağmen çok ısınıyor

laptop kullanıyorsan soğutucu alman zaruri. Laptoplar, sıkıştırılmış kasa gibidir. Kasayı o kadar küçültürsen, içinde neye yer kalmaz? HAVAYA! Kompakt yapısından dolayı da ısınan parçalar birbiriyle ısı iletişimine geçer. Soğutucu almanı şiddetle öneriyorum.
Top Bottom