Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Ryzen 5 7500F işlemcime hava soğutucu takacağım fakat nasıl takılır bilmiyorum

Hocam bu videoda anlayamadım çıkıp çıkmadığını benim aklımdaki tek soru attığım resimdeki çerçeve çıkacak mı
  2. H

Yardım Ryzen 5 7500F işlemcime hava soğutucu takacağım fakat nasıl takılır bilmiyorum

Arkadaşlar thermalright assasin 120 se modelini takacağım fakat takmadan önce işlemcinin etrafındaki metali sökmem mi gerekiyor , resimde tornavidayla işaretledim
  3. H

R5 7500F sıvı veya hava soğutucu önerisi

Hava soğutucu da görüntü olarak güzel geliyor bana hocam , tercihimi hava soğutucudan yana yaptım.
  4. H

Çok teşekkürler hocam
  5. H

Hocam siparişini oluşturdum şimdi thermalright soğutucunun. Fakat montajı nasıl yaparım bilmiyorum montaj videolarını aradım fakat farklı modellerin çıktı montajı nasıl yapılıyor bilginiz var ise veya video varsa link atabilir misiniz
  6. H

Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ? Benim aklımda bu modeller var önerir misiniz? 1 : Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB 2 : DeepCool LE500-MARRS LED 240mm
  7. H

Yardım Asus prime a620m Anakartıma hangi soğutucu

Anladım teşekkür ederim yardımınız için .
  8. H

[URL unfurl=" Thermalright sizin attığınız 2. Model ile benim bahsettiğim rgb model arasında bi fark var mı hocam ?
  9. H

Hocam kasama sığacak ramlere çarpmayacak 2 k lık en ideal soğutucuyu arıyorum fakat rgb olsa çok iyi olur
  10. H

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım fakat soğutucu konusunda kafam çok karışık sistemime uyar mı bilmiyorum , aklımda THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE RGB modeli var ( RGB TAKINTIM VAR ) sisteme uyar mı bu model veya önereceğiniz max 2 bin tl başka soğutucu var mı ? İŞLEMCİ: RYZEN 5...
Top Bottom