Arama sonuçları: *

1. imasa32

Yardım ID Cooling SE-224 XT montaj sorunu

Şimdi taktım işlemciye stres testi yapıyorum ve 63 derece şu an 10dk oldu testi başlatalı
  2. imasa32

Yok sıfır 1622049774 Herkese çok teşekkür ederim arkaya düşmüş dediğiniz gibi şu parça herhalde
  3. imasa32

Şuna mı yapıştı ki. Şimdi söktüm de kasadan 1622049135 Onlar çıktı da anakarttaki boşluklar için küçük somon gibi bişi lazım onları bulamadım
  4. imasa32

Sıkıntı takmakta değil de o gösterdiğim boşluklarda bir şeyler olması lazım onlardan yok
  5. imasa32

İşaretlediğim yerler için bi parça gerekli ama onu bulamadım soğutucunun içinde. Nasıl yapacağım?
  6. imasa32

Gelbura güvenilir midir?

3 hafta hmmm iyiymiş(!)
  7. imasa32

Gelbura güvenilir midir?

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Şu ürünü alacağım da site güvenilir mi ve sizce fiyatına göre alınabilir mi?
  8. imasa32

Termal Macun Önerisi

MX4 alabilirsiniz.
  9. imasa32

Gamepower fan bağlama

Bu gösterdiklerimden 3-4 tane vardı. 2 tanesini 8cm fana bağladım. Şimdi deneyeceğim çalışacak mı bakalım
  10. imasa32

Gamepower fan bağlama

11. imasa32

Gamepower fan bağlama

Hocam güç kablosu işaretlediğim yer ve gördüğün gibi sonda boşta kalan yer var. Onu bir yere takmama gerek var mı bilgin var mı?
  12. imasa32

Gamepower fan bağlama

13. imasa32

Gamepower fan bağlama

anakartta rgb girşi göremedim herhalde yok. Bir de RF yazan yerden 2 tane küçük kablo uzanıyor kontrolcüden onu da anakarta bağlamak gerekiyor ama anakartta ondan da yok herhalde. Asrock B450M HDV R4.0 var
  14. imasa32

Gamepower fan bağlama

Gamepower silence argb fanları kontrolcüye bağladım ve kontrolcünün üstündeki power kablosunu da psudan gelen kabloya bağladım. O kablonun ucunda da 4 pinli dişi bağlantı var. Onu bir yere bağlamama gerek var mı yoksa böyle direk çalışır mı?
  15. imasa32

Aura Sync nasıl yapılır?

Donanım Arşivinin Warcry videosunda cs go oynarken ateş ederken ateşin sesine göre yanıp sönüyordu.
  16. imasa32

Aura Sync nasıl yapılır?

Gamepower Warcry siparişi verdim ve aliexpresten led şerit aldım bir de. Bunları müzik film vs. izlerken nasıl uyumlu hale getirebilirim onlarla?
  17. imasa32

Cooler Master Nepton 240M hala kullanılır mı?

değişince kullanamaz mıyız bu sıvı soğutmayı o işlemci ile?
  18. imasa32

Cooler Master Nepton 240M hala kullanılır mı?

2. El sistem alacağım ve sistemde bu sıvı soğutma var. İşlemci değiştirip yeni çıkacak R5 4600 takmayı düşünüyorum. Sıvı soğutma biraz eski de bu işlemci ile uyumlu olur mu?
  19. imasa32

sıvı soğutmamı kule soğutmamı

Nzxt sıvı soğutmalara bakabilirsin.
  20. imasa32

800 TL Sıvı Soğutma Önerisi

Çoğu kişi nzxt markasını kullanıyor. Bi bak derim.
Top Bottom