Arama sonuçları: *

1. inkodes

2 kule tipi soğutucu arasından hangisi daha iyi sizce

çok yakın cihazlar ama şahsi tercihim assasins king olurdu fiyat performans babasıydı kendisi
  2. inkodes

Kule tipi hava soğutma konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

peerless assasin iyidir daha iyisine senin ihtiyacın yok
  3. inkodes

Kasa fansız kullanılır mı?

haklısın hakkını ara
  4. inkodes

2 ön 1 arka sıkıntı cıkarmaz böyle kullan öbürleri de bozulursa öne 3 tane fan al
  5. inkodes

evet o suan okey gibisin ses falan yapıyor mu
  6. inkodes

1 egzoz faniyla bitane de içeri hava çeken fan şart bence yoksa nasi hava donucek
  7. inkodes

İD-Cooling Se-214-xt aldım sizce nasıl

benim phantom spiritin de kenarı azcık yamuk geldi ben düzeltmedim bişeyolmaz beleşe almışsın ho
  8. inkodes

VENTO VG04FE kasaya 1000 TL'ye kadar kule tipi soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ kasana sığan cok az model var Allahtan bu sığıyor yoksa kötü sogutucuya daha cok vermek zorunda kalabilirdin
  9. inkodes

KALİTELİ KULE TIPI Soğutucu, CPU: AMD Ryzen 5 7500F

peerless assasin hala 1300 ise yapıstır
  10. inkodes

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 soğutucu soğutamıyor

muhtemelen montaj hatası vardır yoksa da değişim yapıyor gaming gen foto atarsanız daha da iyi olur bir de bakırlardaki plastigi unutmus olabilir misiniz?
  11. inkodes

Çözüldü✓ Ryzen amd 5 3600 için soğutucu önerir misiniz?

stok yeter ha diyorsan yine de alıcam dark x123 al fazlasıyla yeter
  12. inkodes

7500f için bu soğutucu iş görür mü

bence bu soğutucu 7500f i biraz zorlanarak soğutur sonuç olarak da cok fan sesi yapar mümkünse 1300e peerless assaisn
  13. inkodes

Bu kanallar neden böyle? (Modart Soğutucu Karşılaştırması)

bi kere cok daha büyük bi soğutucu 10 derece olsa hadi yine değsin ama o kadar fark da yok
  14. inkodes

Hangi soğutucuyu almalıyım? (R5 7500f ya da R5 7600)

yok hocam sanmıyorum
  15. inkodes

Hangi soğutucuyu almalıyım? (R5 7500f ya da R5 7600)

benim de 5600un silikonu kötü phantom spirit anca soğutuyor boşta sıcaklıkları cok yuksek
  16. inkodes

R5 7500F SIVI SOGUTUCU ÖNERİSİ

iyi markadır forumun yarısı kullanıyo zaten
  17. inkodes

Çözüldü✓ KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİLERİ

2000 bütçeye frost al 1500e bulursan phantom al
  18. inkodes

Öneri Peerless Assassin VS Phantom Spirit

5600 kullanıyorum pbo cps her şey açık ama overclock yapmadım cunku anakart a520m evim baya sıcak boşta 40 43 filan gidip geliyor oyunlarda 60 derece üstüne zor çıkıyor fanlar bence sesli o yüzden yüzde 25te çalıştırıyorum ama yine de bazen benim ayarladığım şeyi yapmayıp fanları fulleyebiliyor...
  19. inkodes

Öneri Peerless Assassin VS Phantom Spirit

bence farka değmez phantom spirit kullanıyorm peerlessin aynısı gibi sorucağın bişe varsa sorabilirsin
  20. inkodes

Thermalright Hava Tipi Sogutucu İkisi Arasinda Kaldim

frost nası daha sesli anlayamadım bunun için kaynağı olan varsa atabilir mi mantıken 14cm olan fanın daha az ses yapması lazım hem de frostta daha kaliteli fanlar var 1722672841 bence de ya frost al ya da sıvı soğutucu bende phantom spirit var fanlar fullenince uçağa dönüyor yüzde 25te...
Top Bottom