Arama sonuçları: *

1. J

Yardım 9800X3D oyunda 90 dereceye çıkıyor!

Hocam yok 420 sıvı soğutma lazım abartmayın phantom spiritle kullanıyorum hiç bir sorun yok.(bu siteden öneriyle aldim.) Anakartta prime b650m
  2. J

9800X3D için kule tipi fan yeter mi?

9800x3d kolay soğutulan bir işlemci gözde büyütmeyin.
  3. J

9800X3D için kule tipi fan yeter mi?

[H3 id='Phantom+Spirit+ile+kullanyorum+forumdan+nerildi+sadece+oyun+oynuyorum+ama.'] Phantom Spirit ile kullanıyorum forumdan önerildi sadece oyun oynuyorum ama. [/H3]
  4. J

R5 3600 - RX5600XT İçin DDR5 Yükseltmesi

Kendi tecrübem yok ama forumda hazır sistemde vardı bir arkadaş sorunlu bir anakart demişti. forumda genel olarak önerilen kart bu https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html
  5. J

Yardım 9800X3D için Noctua NH-D15 G2 LBC en iyi hava soğutma mı?

Üzün süreli render yapılmıyor ise phantom spirit kullanıyorum aynı işlemciyle abartmaya gerek yok bence oyunlarda gayet yeterli
  6. J

9800X3D için sıvı soğutma tavsiyesi olan var mı?

Phantom spirit bile yetiyor aslında ama görsel de olsa bir zevk hayırlı olsun.
  7. J

Phantom spirit 120 se montaj yardım.

Hocam oranın kapaklı olacağını hiç düşünmemiştim tamamdır şuan oldu teşekkürler. Montajın doğrulunu test etmek için hangi programla test yapabilirim?
  8. J

Phantom spirit 120 se montaj yardım.

Ürünün montajını yaptım ama argb kablosunu her fanda 1 er adet bulunuyor yanlış anlamadım ise. prime b650m-a wifi 2 anakartın ADD_GEN 2.1 ve ADD_GEN 2.2 girişleri var ADD_GEN 2.2 dolu bu 2 kabloyu tek kablo haline getircek bir aparat bir şey var mı acaba yada bir yanlışmı yaptım? 2. Olarak...
  9. J

Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB Alınır mı?

Asus a21 kasa ile kullanicam. 360mm destegi var gozukuyor kasanin. Elimde 2 adet kasa var birinde 9800x3d setup tamam değil. Birinde 7500f bulunuyor. Sıvı soğutma işinden anlamıyorum. 7500f ile kullandığımda o.c ve pbo yapacağım sonra 9800x3d kasa tamam olunca onda kullanacağım. Yeterli mi bu...
  10. J

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

Ben render falan yapmıyorum sadece oyun için kullanıyorum hava soğutucu bile yetiyor hocam indirimde spirit evo almıştım.
Geri