Arama sonuçları: *

1. J

Sistem açılırken CPU sıcaklığı 95-98 derece oluyor

problem soğutmadadır.Termal macunla bir ilgisi yok.
  2. J

Pc'İm Cehennem sıcağında çalışıyor

Masaya dümdüz koyup da oyun oynamayın.Altı havada duracak şekilde ayak yapın 3-4 cm boşluk oluşsun ızgarasıyla masa arasında. Onun dışı laptoplar yükte bu derecelerde çalışıyor zaten.
  3. J

Çözüldü✓ Throttlestop da yaptığım undervolt işlemciye etki etmiyor.

Neden throttle'ı durdurmaya çalışıyorsunuz ki? İşlemci gücünü kısmayacağı için daha çok ısınacak ve limite ulaştığında bilgisayar kendini kapatmak zorunda kalacak. Sıcaklığı stabil tutacak bir soğutmaya sahip misiniz?
  4. J

Yardım Ryzen 5 7500F 50-60 Derece

işlemcin buz dolabı gibi çalışıyormuş zaten.Tak geç almışsın artık.
  5. J

i5 12400f 96 derece

Ortalama bir fan alın yeterli gelir. Stok fan 94 dereceyi görüyordu bende
  6. J

işlemci çok ısınıyor

Aynı koşullarda değilsiniz çünkü. Oda sıcaklığı pc'de çalışan uygulama sayısı vesaire her biri etmen... Takılmayın bu kadar.
  7. J

işlemci çok ısınıyor

Neye kafa yoruyorsunuz tam olarak? Yükte 73 derece bir işlemci için buzdolabında durmasıyla eş değer. İşlemciler kolay bozulan parçalar değillerdir. Çoğunluğu 95 derecede stabil çalışmakta. Kendisi zarar görecek olsa gücünü kısar sıcaklığın önü alınamıyorsa bilgisayar kapanacaktır...
  8. J

Öneri i5 11400f sıvı soğutma önerisi

Kardeşim tam göremiyorum yazı tipi boyutunu biraz büyütebilir misin?
  9. J

ryzen 5 5500'ü 4.6'ya zorlamak mantıklı mı?

4.6 ghz ile 4.45 ghz arasında ne gibi bir fark yakalamayı düşünüyorsun?
  10. J

Geçen cuma vatandan aldığım kasanın fanının birinin ışıkları çalışmıyor.

Boşver yanmasın gereksiz ışık kirliliği bunlar.Gözleri yoruyor bir zaman sonra.
  11. J

kasanın kaç cm fan desteklediğine nerden bakabilirim

Cetvelle ölçebilirsin.
  12. J

Öneri İ5 12400F işlemci için soğutucu önerisi

Genelde strateji oyunu oynuyorum.Total war warhammer 3'de stok fanla 94 yeni fanla 68 derece civarı geziyor.
  13. J

Öneri İ5 12400F işlemci için soğutucu önerisi

Şunu kullanıyorum ben o işlemciyle ''id cooling se 214 xt''
  14. J

İ5 12400f için sıvı soğutucu önerisi

Hala kafanı kullanmadığın için anlamıyorsun verilen cevapları.Konu sahibi ilerde i7 13700KF alacağını söylemiş o yüzden sıvı soğutucu önerisi istiyor.12400F e kule tipi soğutma yetiyor zaten kimse sıvı soğutma dayatması yapmıyor konuda.Kafanı o kadar kullanmıyorsun ki millete enayi demeye...
  15. J

Yalan söylüyorsun bu üstteki disleksi eleman o sıcaklıkları görmüyor demek ki hepimiz yalancıyız bu cpu aslında sürekli 40 derecede çalışıyor :kekw:
  16. J

Tamam canım benim hadi devam et sen.
  17. J

Dostum engelliysen söyle laf anlatmakla uğraşmayalım.Attığım ilk linke bakarsan God of war oyununda ve Gotham knight'da stok fanla işlemcinin 100 derecelik değere ulaştığını görebilirsin..İngilizce bilmiyorsundur diye türkçe kaynak da ekledim özürlü gibi aynı şeyi tekrar edeceğine zahmet edip...
  18. J

Bahane sunacağını bilmesem sırf seni ****** etmek için mevcut soğutucuyu çıkartıp stok fanı takar ekran görüntülerini atardım buraya. İngilizcen varsa inceleyebileceğin kaynak ekran görüntüleri mevcut: İngilizcen yoksa türkçe kullanıcı yorumları...
  19. J

Mw3 oyununda 65 dereceyi geçiremedin diye ısınmıyor demek biraz saçma sanki.Cpu battlefield 1-dying light-Total war warhammer 1-2-3 serisinde 94 dereceyi görüyor.Sorunun kasayla herhangi bir bağlantısı yok. Kartın soğutma performansının ilgili testine şu videodan ulabilirsin. Laf sokan da yok...
  20. J

Katılıyorum direk fansız çalışmalı bu işlemci.Hakkını verecektir...
Top Bottom