Arama sonuçları: *

1. keremast

Kasa fanlarının hızını kontrol etmek

fan çoklayıcı al bütün fanları ona tak sonra sys fan girişine tak biostan kontrol edersin. ama eski fanlarda kontrol mümkün olmuyor diye biliyoruö
  2. keremast

Ryzen 5 5600 soğutucu önerisi

250 hocam
  3. keremast

Ryzen 5 5600 soğutucu önerisi

ben wraith prism ile 70 altı tutabiliyorsam bu güzel soğutur bence
  4. keremast

r 5 5600 kullanıyorum macun önerisi

mx4 iyidir kullanıyorum. amazondan almıştım orijinal olmasına dikkat edin.
  5. keremast

Yardım arkadaşlar hazır sistem aldı arkadaşım sıvı sogutma böyle montajlı geldi

radyatör ters monte edilmiş radyatör fanları havayı dışarı atacak şekilde olmalı radyatörü üst kısma alırsanız hava sirkulasyonu daha iyi olur eğer üstte sığmıyorsa iş zorlaşır baya. ön fanlar havayı içeri verirken radyatörün sıcak havasınıda verecek.
  6. keremast

am5 uyumlu ennnn ucuz soğutucu önerisi

baya iyi hocam ben 5600x de 5.1 görüyorum yukarısına ulaşmadım ulaşabilir miyim bilmiyorum slikon kalitesi golden ama
  7. keremast

am5 uyumlu ennnn ucuz soğutucu önerisi

5.25 ghz vayyy be 7000 serisi o.c işlerine çok müsait herhalde.
  8. keremast

Yardım Termal Macun Önerisi

evet gördüm dostum, fiyatını da hak etmeyen bir ürünmüş ileride ne olacağı belli olmaz. arctic kendini dünya çapında kanıtlamış marka
  9. keremast

MX-4 bittiğinde onu alırız artık sağol.
  10. keremast

arctic mx-4 öneririm 6 ayda bir rutin bakım ve termal macun değişimi yaparım ekran kartı ve işlemci için, hiç yarıyolda bırakmadı.
  11. keremast

Çözüldü✓ AMD İŞLEMCİ İÇİN HANGİSİNİ KULLANMALIYIM

hocam kullandığınız soğutma rgb fakat, bunun kutudan çıkan soğutucu ile arasında çok fark olmayacaktır. kullandığınız soğutucu eski işlemcimi bile soğutamıyordu (3500x). 5600x işlemciye geçince wraith prism aldım. yani demek istediğim sizin kullandığınız soğutucu 5600x'in kutusundan çıkan...
  12. keremast

kasamı ve ekran kartımı soğutma önerisi

dostum HW monitör indirerek tüm değerlere bakabilirsin. oynadığın oyun MTA herhalde nereden indirdin?
  13. keremast

bu iki macundan hangisi alinir

evet en iyi marka bu, Kryonaut extreme alabilirsiniz, bütçe el veriyorsa o daha iyidir ama gerek yok o kadarına (o.c yapmıyorsanız)
  14. keremast

bu iki macundan hangisi alinir

mastergel makeri 100 tl ye almıştım ne hale gelmiş böyle. kesinlikle thermal grizzly alın şuan kullanıyorum performans süper
  15. keremast

Amd wraith prism pwm ayarı yok

çalışması sıkıntısız olduğu anlamına gelmez ki tekrardan stealthı takabiliyorsanız takın tekrardan onu deneyin eğer çalışıyorsa prism ile ilgili bir problem olabilir
  16. keremast

PWM olması gerekiyor. şahsen wraith prism ile ilgili bir sıkıntı var, stealth da çalışıyormuş dediğinize göre.
  17. keremast

fan ayarı yapmak istiyorsanız AI Suite 3 indirebilirsiniz https://www.asus.com/tr/SupportOnly/B450M-DRAGON/HelpDesk_Download/
  18. keremast

anakartınız ne
  19. keremast

Termal Macun Önerisi

xigmatek olanı kullandım pek memnun kalmadım buna bakın https://www.amazon.com.tr/Arctic-ACTCP00002B-MX-4-S%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC-Termal-Macun/dp/B07L9BDY3T
  20. keremast

Pc Nin Üstünü Kapamak Zarar Verir Mi?

fan fişlerini sök
Top Bottom