Arama sonuçları: *

1. K

R5 5600x işlemci için soğutucu arıyorum

https://l24.im/uLC duo modeli ilk resimde tek fan görülüyor ama diğer resimler çift fanlı resimler model no da duo ya ait tek fanlısı 50 tl daha ucuz zaten bunu al işini görür
  2. K

Dark Freezer X123 vs ID COOLİNG SE 214 XT

tamam da fiyata göre değil performansa göre olmuyor işte ozaman bende bu tavrınıza karşılık bahsettiğiniz id cooling mi derim thermalright 2x120 mm rgb li 1800 tl lik ürün mü derim buna cevabınız ne olacak aynı şekilde yukarıda arkadaşın yaptığı yorum gibi iki katı fiyatlı bir şeyi...
  3. K

Yardım Ryzen 7 5700x için ne tür soğutucu mantıklı

işlemcin için yeter rahat ol sıvı soğutma toplumda çok büyütülen bir ürün hiç bir şekilde kullanılmaz demiyorum ama şart değil alın bunlardan birini keyfinize bakın
  4. K

Yardım Ryzen 7 5700x için ne tür soğutucu mantıklı

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  5. K

Çözüldü✓ DARK FREEZER X123 DUO ALINIR MI?

alınır çok çok iyi bir soğutma sağlamaz ama dizginler o işlemciyi içerisinden tek kullanımlık macun çıkıyor yok illaki macun da alacm diyorsan fan bütçesinde de 100 tl artırıp x123 duo modeline bakabilirsin
  6. K

Yardım R5 5600x için cpu fan önerisi

dark freezer x123
  7. K

Yardım R5 5600x için cpu fan önerisi

arkadaşın dediği x123ü alın bu fiyat bütçesinde elinizde termal macun hala var ise de dark x123 duo alın
  8. K

7500f için hava soğutucu önerir misiniz ?

gönlünüz rahat bir şekilde kullanın
  9. K

o işlemci için o sistemde gelen soğutucuyu satıp üstüne para koyup başka bir soğutucu alacağına bu değiişm için yapacağın parayı git yak daha iyi o işlemci için en iyi soğutuculardan birini kulalnıyorsun şu an
  10. K

şimdi biz size bir tavsiye versek hazır sistemde gelen o soğutucuyu sölüp tavsiye ettiğimizi mi alacaksın
  11. K

Çözüldü✓ Thermalright Peerless Assassin msi mag forge 100r kasama sığar mı

kasanız 160 mm ye kadar kule tipi fan uyumuna sahip (resmi sitesinden edinilen bilgi) fanınız ise 154.9 mm yani 155 mm diyelim bu bilgiler doğrultusunda sorun yaşamayacaksınız
  12. K

Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

x123 sizin işinizi görecektir sisteme daha fazla masraf etmenize gerek yok
  13. K

sisteme overlock yapmıyorsanız işlemcileri full yükte uzun süre tutmuyorsanız 600 tl lik fan gayet iş görür yok ben illa 1000 tl bandında bir şey arıyorum diyorsanız Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
  14. K

kasanızın kule tipi fan ve ekran kartı uzunluk desteği 305 mm uzunluğa kadar grafik kartı desteği. 180 mm uzunluğa kadar güç kaynağı desteği. arkadaşın attığı dark x123 kule tipi işinizi görecektir
  15. K

Öneri I7 870 e uygun ekran kartları.

rx 570 1050 ti dan güçsüz öyle mi
  16. K

Öneri I7 870 e uygun ekran kartları.

1050 ti ile darboğaz yaşarken rx570 le nasıl yaşamıyor
  17. K

7500F sogutucu onerisi

işini çok rahat görür
  18. K

SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ 5000 TL CİVARI

kızacaksınız belki ama amaç sadece soğutma değilse ben tamamı ile on numara görsel bir sistem oluşturdum buna da kule tipi yakışmaz demiyorsanız gerçekten ama gerçekten 7500f e sıvı soğutma şart değil hele bir de 5000 tl bandını zorlayacak neredeyse işlemci fiyatına bir sıvı soğutma almak...
  19. K

Yardım Sıvı soğutucu önerisi

herbirşeyi fiyatına göre değerlendirmek doğru olmaz ama 7500f gibi işlemci ile de neredeyse kendi fiyatında bir soğutucu kullanmak fiyat performans olarak çok gereksiz
  20. K

Yardım Overclock yapılmalı mı?

güzel bir sistemin var ekran kartını çok rahat besleyen bir işlemcin var macera aramak istiyorsan yap ama gündleik kullanıcının nadir bulaşması gereken bir şey
Top Bottom