Arama sonuçları: *

1. marilyn

GALAX 4070 düşük rpm ve ısı sorunu

Gayet serin çalişiyor 75 80 olsa derdim ama 65 derece absurt bir durum yok
  2. marilyn

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

thermal grizzly en iyi macun markası diyebilirim testlerde rahat önde ama 2-3 derece için değermi o fiyat tartışılır arctic al derim ben
  3. marilyn

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

imzandaki sistemi göremiyorum telefondan giriyorum benim işlemcim çok iyi değil r31200af ile kuru macunla 75-80 derece görüyordum arctice para bayılmak istemediğim için maxtor ctg8 alıp denedim 65-70 derecelere kadar düştü bazıları kötü yorum yapmış kıvamı hakkında ben rahatca sürdüm bi...
  4. marilyn

msı a320m-a pro soğutma

ön kapağı açık kullanıyorsanız snowman t6 ultra kullanabilirsiniz
  5. marilyn

msı a320m-a pro soğutma

kasanız nedir herhangi bir markası varmı
  6. marilyn

msı a320m-a pro soğutma

işlemciniz nedir ve bütçeniz
  7. marilyn

termal macun önerisi 1200af

mx4 vs almayı düşünmüyorum işlemci zaten stok soğutucu ile 60 ları çok devirmiyordu şu anda macunu kurudu 70 nadiren oc yaparsam 80 deviriyor kuru macun ile 2 gram olan çokda pahalı olmayacak 2-3 sürümlük stok soğutucusundaki gibi bir termal macun arıyorum olduki çok kaliteli vs değiller 4gr...
  8. marilyn

a320 m pro anakarta soğutucu tavsiyesi

işlemcinin stok soğutucusu yetmiyorsa ryzen 5 3600 var sayıyorum snowman markasına bakabilirsin şu anda bulamadım ama arkadaşım snowman t6 ultra ile 5600x kullanıyor farklı farklı çeşitleri var testlerine bakıp karar verebilirsin
  9. marilyn

Arctic freezer 34 ısı yayma plakası çıkık

uğraşmaya bile değmez ısıya çok etkisi olmaz kullanabilirsiniz ufak deforme olmuş o kadar
  10. marilyn

Snowman T6 ultra Nasıldır ?

snowman t6 ultra gayet güzel 5600x ile kullanıyor arkadaşım bi sorun yaşamadı
  11. marilyn

Yardım RX 570 fanlardan birisi bozuk

max %40 da çalıştırırsın kart 80+ çıkmaz diğer fanı tamir ettiğinde
  12. marilyn

Yardım RX 570 fanlardan birisi bozuk

diğer fanı tamir edersen sıcaklık düşecektir fanı %70 kullanmanız ömrünü ciddi şekilde düşürecektir
  13. marilyn

TT6 Ultra Yüksek Ses Sorunu

ne olacak bu soğutucuların sesi bütçem düşük olduğu için çoğu şeyi kısık tuttum işlemci fanı+ ekran kartı fanı + ekran kartında coil whine var oyuna girince odada araba ile aragaz vermişim gibi ses çıkmaya başlıyor XD işlemcin 4 pinli ise ayarlanıyor rpm
  14. marilyn

Vakumlu Soğutucu alınır mı?

fanın aerosunu bozuyor diye biliyorum emin değilim araştırmadan test etmeden bilemeyiz
  15. marilyn

RX570 İçin RVN Coin OC+UV Yardım!

şunu fark ettim eski driverlerde power limiti düşürünce temp limitinde düşmesi lazım düşmüyor kart aynı sıcaklıkta çalışmaya devam ediyor eski sürümlerden bi driver indir ben mining için çıkarttıkları sürücüyü kullanıyorum
  16. marilyn

RX570 İçin RVN Coin OC+UV Yardım!

bendede aynı kart var kazım performansı epey düşüyor ama şöyle yap fanı 60 üstüne çıkarma power limiti -20 yada -23 yap 65 e sabitlenir
  17. marilyn

Yardım 400 TL ye kadar cpu soğtucu

anakartın ne anakartın uyumluysa Arctic Freezer 34 bakabilirsin
  18. marilyn

GPU/CPU'nuz en fazla kaç derece gördü?

gpu 85 cpu 60
  19. marilyn

mATX anakart için işlemci soğutıcısı önerisi

klips direk fanda oluyor sabitleyip klipsi oraya tutturuyorsun çıkmaması için 1613390485 inteli stok fanları örn
  20. marilyn

mATX anakart için işlemci soğutıcısı önerisi

onu bilmiyorum arkadaşıma sormam lazım ama düz tornavida ile yada klips ile takılıyordur ayrı bir aparata gerek olduğunu sanmam
Top Bottom