Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Thermalright frozen warframe 360 memnun kalmadım

Termal macun mx6 montajı da doğru yaptığımı düşünüyorum ilk defa montaj yapmıyorum hiç değilse bu sene içinde 4 kere PC topladım sattım arkadaşa yeni sistem topladım 1740798181 Hocam bende aynı görüşteyim sıcaklık normal değil soğutucu mu arızalı geldi onu düşünüyorum
  2. M

Çözüldü✓ Thermalright frozen warframe 360 memnun kalmadım

Soğutucudan hiç memnun kalmadım cinebench testinde 90 dereceleri gördü işlemcim 9700X bu işlerde yeni değilim 20 yıllık geçmişim var konuya geleyim iade hakkım var mı kutusu açıldı sonuçta
  3. M

Çözüldü✓ Thermalright frozen warframe pro 360 sıcaklık 91 derece

tekrar söküp termal macunu yayarak süreceğim vidaları tekrar kontrol edip takacağım inşallah düzelir bu konuda çok takıntılıyım paraya kıydım 240 lık değil 360 lık aldım stres testinde 70 75 dereceleri geçmemesi gerekiyor
  4. M

evet çıkardım. termal macunu sadece işlemcinin üzerine sıkıp bıraktım yaymadım neden soğutmuyor anlamış değilim gaming gen tr den yeni aldım soğutucuyu iade etmek istersem iade alırlar mı
  5. M

Merhaba. Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. İşlemci 9700X anakart b650 tomahawk 32 ram sıvı soğutma aldım stres testinde 91 dereceleri görüyor perlees assassin 120 ile 90 dereceleri görüyordu anakart bios ayar yapmam gerekiyor mu ilginçtir bu işlemciyi sıvı soğutucunun soğutması gerekiyor...
  6. M

Çözüldü✓ Thermalright Frozen Warframe 360

Bende 360 lık düşünüyorum sırf görüntü için almak istiyorum enermax alacaktım aradaki paraya değer mi diye bilgi topluyorum
  7. M

Teşekkür ederim
  8. M

Ben işlemcinin sıcaklığını gösteriyor diyerek düşündüm en iyi gaming gen tr ye mesaj atmak. Teşekkür ederim.
  9. M

Ben ekran olduğu için thermalright almayı düşünüyordum sizce değmez mi? 1739627628 Kasanızın modeli nedir fp bakımından gayet iyi bir fiyata sahip enermax fakat benim kasama sığmıyor ancak ön tarafa takabiliyorum görüntüyü bozuyor
  10. M

Merhaba. Ürünü satın alıp kullanan var mı varsa hakkında ülkemiz de her hangi bir inceleme bulamadım. önerir misiniz? sadece ekranından sebep almayı düşünüyorum yoksa enermax 360 lık soğutucu alıp geçeceğim.
  11. M

9700x için Arctic Liquid Freezer III 360 vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Stres testi 88 falan oyunlar 70 75 arası
  12. M

9700x için Arctic Liquid Freezer III 360 vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE

9700x işlemci kullanıcısıyım thermalright peerles assassin 120 white modelini kullanıyorum sıcaklıklar gayet iyi benim kasanın hava sirkülasyonu da iyi sharkoonun ca300t modelini kullanıyorum 105 TDP işlemci
  13. M

AMD Ryzen 7 9700X için sıvı soğutucu önerisi

Görüntü ile ilgileniyorsan sıvı soğutma öneririm ben beyaz sisteme heveslendim yavaş yavaş uptade edeceğim beyaz arctic güzel duruyor akvaryum kasa
  14. M

aynı işlemci bende de var ben thermalright peerless assasian ile kullanıyorum hava soğutma gayet güzel soğutuyor çok para vermeyeyim görüntü benim için önemli değil dersen işini fazlasıyla görecektir 105 tdp kullanıyorum
  15. M

Arctic freezer ııı 360 çok öneriliyor
  16. M

240mm veya 360mm sıvı soğutma önerisi

işlemcim 7500f lakin ileride 7800x3d yada 9800x3d güncellemesi yapacağım şuan kullandığım corsair hydro h150i 360mm bozuldu galiba
  17. M

Ryzen 5 5600 overclock yardım?

İşlemcimin kaldırabildiği tüm gücü stabil neyse kullanmak istiyorum
  18. M

Ryzen 5 5600 overclock yardım?

ryzen 5 5600 işlemci msi b550 a pro anakart kingston fury rgb 8x2 16 gb ram corsair hydro h150i rgb 360 mm sıvı soğutma
  19. M

Sıvı Soğutma Önerisi

Merhaba Arkadaşlar. Corsair h100x 240 mm sıvı soğutma alınır mı 1000 tl fiyat bandında yoksa bu fiyat bandında daha iyi fiyat performans ürünü varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Top Bottom