Termal macun mx6 montajı da doğru yaptığımı düşünüyorum ilk defa montaj yapmıyorum hiç değilse bu sene içinde 4 kere PC topladım sattım arkadaşa yeni sistem topladım
1740798181
Hocam bende aynı görüşteyim sıcaklık normal değil soğutucu mu arızalı geldi onu düşünüyorum
Soğutucudan hiç memnun kalmadım cinebench testinde 90 dereceleri gördü işlemcim 9700X bu işlerde yeni değilim 20 yıllık geçmişim var konuya geleyim iade hakkım var mı kutusu açıldı sonuçta
tekrar söküp termal macunu yayarak süreceğim vidaları tekrar kontrol edip takacağım inşallah düzelir bu konuda çok takıntılıyım paraya kıydım 240 lık değil 360 lık aldım stres testinde 70 75 dereceleri geçmemesi gerekiyor
evet çıkardım. termal macunu sadece işlemcinin üzerine sıkıp bıraktım yaymadım neden soğutmuyor anlamış değilim gaming gen tr den yeni aldım soğutucuyu iade etmek istersem iade alırlar mı
Ben ekran olduğu için thermalright almayı düşünüyordum sizce değmez mi?
1739627628
Kasanızın modeli nedir fp bakımından gayet iyi bir fiyata sahip enermax fakat benim kasama sığmıyor ancak ön tarafa takabiliyorum görüntüyü bozuyor
Merhaba. Ürünü satın alıp kullanan var mı varsa hakkında ülkemiz de her hangi bir inceleme bulamadım. önerir misiniz? sadece ekranından sebep almayı düşünüyorum yoksa enermax 360 lık soğutucu alıp geçeceğim.
9700x işlemci kullanıcısıyım thermalright peerles assassin 120 white modelini kullanıyorum sıcaklıklar gayet iyi benim kasanın hava sirkülasyonu da iyi sharkoonun ca300t modelini kullanıyorum 105 TDP işlemci
aynı işlemci bende de var ben thermalright peerless assasian ile kullanıyorum hava soğutma gayet güzel soğutuyor çok para vermeyeyim görüntü benim için önemli değil dersen işini fazlasıyla görecektir 105 tdp kullanıyorum
Merhaba Arkadaşlar. Corsair h100x 240 mm sıvı soğutma alınır mı 1000 tl fiyat bandında yoksa bu fiyat bandında daha iyi fiyat performans ürünü varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.