Arama sonuçları: *

1. motive

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

aslında daha ucuz bir soğutucunun yeteceğini söylediler ama ben kaliteli bir şey aradığım için markanın kalitesine güvenerek aldım pişman değilim işlemciyi yük altına sokacak işler yapmıyorum ben de yapsan bile bu soğutucunun her türlü yeteceğini düşünüyorum bende apache plus vardı gta da 95...
  2. motive

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-36-argb-du-ar-acfre00124a-fiyati,610309624.html aynı işlemci için yakın zamanda bunu aldım fazlasıyla yeterli ve görüntü gayet iyi
  3. motive

Çözüldü✓ FANLAR YAVAS CALISIYOR YARDIM

işlemcin ısınırsa fan hızı artar
  4. motive

Arctic Freezer 36 Argb Duo

anladım çok teşekkür ederim
  5. motive

çok anlamıyorum iyi mi yani
  6. motive

satıcı hakkında farklı forumlarda kötü yorumlar gördüm hepsiburada satıcısı için 200 tl farkı mantıklı görüyorum
  7. motive

https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-36-argb-duo-intel-amd-uyumlu-4x-isi-borulu-2x12cm-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00124a-p-HBCV000062YU84?magaza=Hepsiburada 14400f için alacağım yeterli olur mu 1700 TL fiyatı var tek kule çift fan ve argb isteklerimin tamamını karşılıyor ama fiyat...
  8. motive

14400f Soğutucu Önerisi

x123 düşünmüyorum peerles assassin de fazla büyük ve gereksiz geliyor hocam tek kule olanlara bakıyorum
  9. motive

14400f Soğutucu Önerisi

anladım teşekkür ederim konuyu açtığımda 1600 dü şimdi 2 oldu 2 bana göre de fazla
  10. motive

14400f Soğutucu Önerisi

attığım modeli önermeme sebebiniz nedir soğutma olarak sizin attıklarınızdan daha mı kötü
  11. motive

14400f Soğutucu Önerisi

hocam gördüm bunu çok hoşuma gitmedi 1.5k bütçem var almışken biraz daha hoş gözüksün daha iyi bir şey olsun istiyorum
  12. motive

14400f Soğutucu Önerisi

14400 f işlemcim ve thermaltake s200tg kasam var kule tipi soğutucu almak istiyorum bütcem 1.5k civarı çok büyük olsun istemiyorum o yüzden tek kule ve simetrik olması için çift fanlı modellere bakıyorum görüntüsü hoşuma gittiği için düşündüğüm model...
Top Bottom