Arama sonuçları: *

1. M

Kasa içi Fanların Hız ayarları PWM mi DC mi ?

orası öyle zaten çıkacağını düşünmüyorum :) %100 fan kullanımını 100C yapmamızın mantığı ne peki anlayamadığımdan soruyorum
  2. M

@Amanita Merhabalar hocam uzun zamandır senin yaptırdığın fan ayarları ile kullanıyorum bilgisayarımı. İşlemci ve kasa fan ayarlarım senin yaptırdığın gibi, bir arkadaşım bana şunu sordu. Bilgisayar veya İşlemci 100C'e geldiğinde sistemi kapatır, 100C'de %100 çalışma ayarlayacağın 90- 80C gibi...
  3. M

Bana yaptırdıkları ayarlar gayet iyi o zaman zaten overclock ihtiyacım olmaz diye kapattırdılar pbo'yu.
  4. M

Hocam arkadaşlarım bana ryzen 5 7600x cpu ratio 50, PBO kapattırdılar, voltaj ayarını deneme yanılma yoluyla 1.16 yaptırdılar. 1.15 ve 1.1550 de sistem kapanmıştı 1.16'da 20-30dk tarama yaptık ve kapanmadı. Bu ayarlar ile ilgili değiştireceğim bir şey var mı sence? @Amanita
  5. M

Hocam son bir şey soracağım aklımda kalmasın. Ekran kartı geldikten sonra 2k 4k oyunlar oynayacağım. Sistemi onun için topladım zaten bu yaptırdığınız fan ayarı ile 60C 'den sonra sorun yaşamam dimi? Bu arada tüm ayarları uyguladım.
  6. M

Yok hocam daha yeni topladım kasa kötü değil. O zaman 60C'e kadar %40 yapıyorum. Teşekkür ederim yardımın için.
  7. M

İşlemci boşta 48C, ekran kartını test edemiyorum eski model bir kart var 7900 xtx alınca ekran kartının testini yaparım. O zaman senin attığın rakamları hem cpu hem kasa içi fanlar için yapıyorum hocam. Ekran kartını aldığımda ısı çok olursa 60'a kadar %50 yaparım? 0 derece %40 60 derece %40 80...
  8. M

Arctic LF II 240mm sıvı sogutucum var.
  9. M

CPU için de destek istiyim hocam. Arkadaşım yaptırdı ama emin olamadım. Ryzen 5 7600x işlemci. Aşağıdaki gibi yaptırdı ne diyosun iyi mi onu da değiştirmeye gerek var mı ? Son sorum da System fanları temperature source olarak CPU yazıyor hepsinde işlemciye göre hareket ediyorlar yani...
  10. M

Fan ayarlarını nasıl ayarlıyım yazabilir misiniz? Ben direkt %70 yaptım hepsini.
  11. M

Merhaba arkadaşlar, Kasa önünde 3 fanım ve arkada 1 egzoz toplam 4 fanım var. Kasa fanlarının tamamını %70 PWM çalışması için ayarladım bios'dan. Ancak öndeki 3 fandan 2si 3pinli, öndeki 1 fan ve egzoz fanım 4 pin. 3 pinli olan fanlarımı kontrol edebiliyorum, normalde internette araştırdığım...
  12. M

Çözüldü✓ Arctic Liquid Freezer II 280mm Corsair 4000D'e sığmama sorunu

evet eğer ramlerin uzunsa kesinlikle çakışıyor. 240mm dışında kullanmak zor corsair 4000D airflow kasada.
  13. M

Kasanın tavanı sıvı soğutma fanlarının olacağı yer orası.
  14. M

Arctic LF II 240mm A-RGB vs Normal

Fanların büyüklüğünden dolayı çarptı, 120mm olduğunda rahat olacaktır diye düşünüyorum.
  15. M

Anladım çok teşekkürler. Normal versiyonu alıyorum. Bu arada sizce Ryzen 5 7600X'i rahat soğutabilir mi 240mm. Normalde dediğim gibi 280 aldım ama ramlerin uzunluğundan dolayı sığmadı.
  16. M

evet ama CFM değerleri farklı. Ledsiz modelde hava akışı - 55.6 CFM. A-RGB hava akışı - 48.8 CFM.
  17. M

Teknobiyotik'e yazdım aralarında performans farkı var mı diye, hayır yok yazdı. Ledli olan veya normal olan arasında hangisini alsam çok kararsızım.
  18. M

Teknobiyotik eski versiyon rev3 gönderiyor diye bilgiler geçiyor internetten biraz araştırdığımda. Arkadaşınız nerden almış ? A-RGB ile Normal arasında hava akışı yönünden çok fark var mı gerçekten ?
  19. M

Merhaba arkadaşlar, Corsair 4000D Airflow kasama Ryzen 5 7600x işlemci için arctic LF II 280mm sıvı soğutucu aldım ramlerin boyutlarından dolayı sığmadı o yüzden 240mm alacağım. 1- Arctic LF II 240mm sıvı soğutucularda A-RGB ve Normal arasında CFM değerleri farklı. Hangisini önerirsiniz? RGB...
  20. M

Arkadaşlar malesef aldığım Corsair 4000D airflow kasanın sıvı soğutma bölümüne 360mm sıvı soğutucu sığmıyormuş, bunu ön göremedim o yüzden siparişi iptal ettim. Sizce 240mm arctic liquid freezer mı alıyım, uzun süre kullanabilir miyim ryzen 5 7600x ile. Soğutabilir mi ? Çoğu arkadaş 240 yerine...
Top Bottom