Arama sonuçları: *

1. M

AMD RYZEN 7600x soğutacak 240mm Sıvı soğutma önerisi F/P?

Adam neden soğutma için kasasını değiştirsin? Bir şey öneriyorsanız adamın soruna göre önerin hocam.
  2. M

Bu sıvı sogutma iyi mi?

Bütce nedir birde kasanız 280mm destekliyormu acaba?
  3. M

Ryzen 5 5600 Overclock Sırasında Thremal Throttling

Bende 4.70 e çıkardım bios üzerinden bir sorun yaşamadım. Isı değeri arttı biraz fakat tekrar eski haline çektim cs 2 de çok fark etmedi.
  4. M

Bu sıvı soğutma alınır mı

Evet üste 240mm olan sığıyormuş. O ürün işinizi görür hocam fiyatına göre performanslı ürün.
  5. M

Kasanıza sadece 240mm soğutucumu sığıyor bu arada? 1734087962 Sıvı Soğutmalar sessiz çalışıyor fakat fanlar %100 çalıştığında filan fan sesi yüksek oluyor genelinde.
  6. M

F/p Ürünü hocam alınır. Termal macun sürülü geliyo diye biliyorum.
  7. M

CORSAIR SIVI SOĞUTUCU

Hocam o fiyatlara çok daha perforanslı ürünler var.
  8. M

Yardım Termal Macun Önerisi

Thermal Grizzly 2gr Kryonaut
  9. M

Yardım 240'LIK SIVI SOĞUTMADA MASAÜSTÜNDE VE OYUNLARDA ORTALAMA KAÇ DERECE OLMALI ?

Boştaki hali normalde oyunlarda test edin birde.
  10. M

Öneri Ryzen 5 5600 Overclock Değerlerim Nasıl?

Hocam oyunlarda test edebildiniz mi? Fps değerleri ne kadar fark etti.
  11. M

Ryzen 5 5600 Overclock Sırasında Thremal Throttling

Overlocku anakart üzerinden mi yaptınız ryzen master üzerinden mi?
  12. M

Yardım Ryzen 7700x için sıvı soğutma lazım

https://www.amazon.com.tr/ARCTIC-Freezer-So%C4%9Futmal%C4%B1-%C4%B0%C5%9Flemci-So%C4%9Futucu/dp/B09VGX1WQH/ref=asc_df_B09VGX1WQH/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710228295762&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2376420874900414900&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012785&hvt...
  13. M

CORSAİR H100İ ELİTE CAPELLİX HO GO?

Merhabalar hocam ben kendi kontrolcümle kullanabilir miyim? Veya bunun içinden çıkan kontrolcüyle kasamdaki diğer argb fanları kontrol edebilirmiyim? Not: anakartta argb girişi yok.
  14. M

CORSAIR İCUE H100İ ELITE CAPELLIX RGB Kullanan Bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum fakat aklımda bir soru işareti var. Bu fanlar ve pompa kısmındaki rgb fanlar benim kendime ait kontrolcümle çalışırmı? Veya içineen çıkan commander ile benim farklı marka fanlrımla senkroinze olarak çalışırmı. Konu hakkında acil yardıma ihtiyacım...
  15. M

Deepcool ls520 vs Sharkoon S80 RGB mi?

Merhaba arkadaşlar bu iki üründen birisini alacağım. (Renk Beyaz). İşlemcim r5 5600 fakat ben sadece görsel için düşünüyorum. Yani bu işlemci için sıvı soğutmanın gereksiz olduğunuda biliyorum. LS520 Hakkında fazla inceleme ve yorum varken Sharkoon marka üründe özellikle ülkemizde bir inceleme...
  16. M

Sharkoon S80 RGB alınır mı??

Merhaba arkadaşlar, Belirttiğim sıvı soğutma sizce alınır mı? İnternette çok fazla ürün ile ilgili bir kaynak yok. Sitede de daha önce konusu açılmamış. Bu ürünün kullanan var mı. Beyaz olması ve teknik özellikleri gayet iyi duruyor. Bu arada işlemci Ryzen 5 5600 . Kule tipi soğutucum var fakat...
  17. M

Öneri Sessiz ve CFM değeri yüksek RGB fanı önerisi alacağım.

Aynen düşündüğüm airflow
  18. M

Öneri Sessiz ve CFM değeri yüksek RGB fanı önerisi alacağım.

Hocam kasadan memmun musun? Benimde düşündüklerim arasında varda.
  19. M

Yardım Corsair spec delta Rgb stok Rgb fan

Kutusu filan yokmu hocam
Top Bottom