Arama sonuçları: *

1. mustafak0

GameBooster GB-L06B kasanın fanları açılışta çok ses çıkartıyor

Kanka mesajı yazmamım ertesi günü makine yağı aldım ve fanların ortasına 1 damla yağdan damlatarak sorunu düzelttim, şu an hiç ses yok. WD40 yerine makine yağı alıp 1 damla damlatman yeterli olur. Bu devirde herkes kolay kolay ne yeni fan ne yeni kasa alabiliyor.
  2. mustafak0

GameBooster GB-L06B kasanın fanları açılışta çok ses çıkartıyor

Aynı sorun bende de var. İlk başlarda 5 dakika kadar bekleyince geçiyordu, şuan bazen geçiyor bazen geçmiyor geçmediği zamanlarda ufak tokat darbeleriyle sorunu geçici düzeltiyorum. Yakında fanlarını söküp temizleyip yağlayacağım ve geçmesini umuyorum. Temizlikten sonra tekrar yazarım.
  3. mustafak0

5600x için kule tipi soğutucu önerisi

Ne kadar etkili olur bilmiyorum ama kendi kullandığım soğutucuyu önerebilirim eğer fiyata biraz daha ekleme yapabilirseniz https://www.epey.com/islemci-sogutucu/snowman-t6.html
  4. mustafak0

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=ramtechdonanim
  5. mustafak0

Çözüldü✓ Fanlarım Çalışmıyor, Bağlantılar Tam

Harici bir güç kaynağıyla fanı çalıştırmayı denediniz mi ? 1647855928 ve bağlantıların doğru olduğundan emin misiniz ?
  6. mustafak0

R5 3600 için Snowman T6 Ultra iyi midir ?

Anakart kutusundan hiçbir şey çıkmadı. İtopyadan almıştım iletişime geçicem sağol 1645198975 Ekstra bir aparata ihtiyacın oldu mu yoksa stock fanı çıkartıp taktın mı yardımcı olursan sevinirim. 1645198989 Teşekkürler
  7. mustafak0

b450m s2h anakartım var bu soğutucuyu kullanmam için ekstra bir aparata ihtiyacım var mı? Anakartın kutusuna baktım ekstra aparat yok
  8. mustafak0

Kasa görmediğim bir yerde olduğu için kaba durmasının bir sorunu yok. F/P olması iyi oldu.
  9. mustafak0

Farklı şehirde üniversitede okuyorum şuanda aile evindeyim çokta zamanım kalmadı gelmişken hızlıca halletmek istiyorum o yüzden 2. ele girmeyi düşünmüyorum teşekkür ederim.
  10. mustafak0

R5 3600 işlemcim var kasayı aldığımdan beri bir soğutucu almak istiyordum.1 sene oldu daha yeni alıyorum sizin bu soğutucu hakkında düşünceniz neler fiyat olarak daha yükseğe çıkamam. Başka öneriniz varsa bekliyorum...
  11. mustafak0

Görev yöneticisi fan durdurma

Görev yöneticisini şimdi kurcalıyorum da açılıp kapanacak bir şey bulamadım bulursam yazarım
  12. mustafak0

Bilgisayara son zamanlarda yüklediğin tanımadığın uygulama var mı ?
  13. mustafak0

Bilgisayarı aç kapa yapınca düzelir büyük ihtimalle
  14. mustafak0

Snowman t6 ultra aldım. 70° den 48° düştü

nasıl becerdi 3600 yakmayı tebrik etmemiz lazım
  15. mustafak0

Kule Tipi CPU Fanı önerir misiniz?

Bütçen sınırsızsa sıvı soğutma daha iyi.
  16. mustafak0

T6 Ultra 208 TL Yeniden Stokta

2 haftayı bilmemde ben 5 6 gündür bakıyorum yok
  17. mustafak0

T6 Ultra 208 TL Yeniden Stokta

nerede satıştaydı allah aşkına
  18. mustafak0

Egzoz fan arkası kapalı sıkıntı olurmu

Adı üstünde "egzoz fanı" aldığı havayı dışarı çıkartması lazım. Kasanın içindeki sıcaklık artar.
  19. mustafak0

200TL Altı Soğutucu Önerisi

Kanka ben m200 ultra almayı düşünüyorum. Fiyatı uygun ve youtube'dan abdullah abinin test videosunu izledim 10 derece fark ediyor. O fiyata 10 derece güzel geldi bana 1600195929 Hepsiburada linki https://www.hepsiburada.com/snowman-m200-combo-intel-amd-9cm-led-cpu-fan-p-HBV00000PB213 87.50 olmuş...
  20. mustafak0

İşlemciniz boşta kaç derece?

Hangi uygulama bu
Top Bottom