Arama sonuçları: *

1. nexuss.ae

Yardım Termal Macunu nasıl sürmeliyim?

Laptopu daha açmadım.
  2. nexuss.ae

Yardım Termal Macunu nasıl sürmeliyim?

Şimdi laptopun içini açıcağım önceden çok fazla sürdüm bir etki etmedi yanlış mı sürdüm dedim nası sürmem lazım 180 tl para verdim içim acıyo hiçbir etkisi olmadı yav.
  3. nexuss.ae

PC çok ısınıyor kasanın içine buz koysam olurmu ??

Yok knk bak şimdi sen benim dediğimi yap. Böyle kasa için gidiyosun mükemmel bir sopsoğuk bir küvet hazırlıyorsun. Kasayı sok içine (isteğe göre istersen buz at ayrıca köpüklü olursa da güzel olur) oh ısınma felan yok artık rahat rahat.
  4. nexuss.ae

Yardım Laptopa termal macun önerisi

Öneri yapmayacağım ama asla ama asla Cooler Master`a bulaşma 85 TL m çöpe gitmişti.
  5. nexuss.ae

Ateş Püskürten Laptop İçin Soğutucu Önerisi Yapar Mısınız?

Ateş Püskürtmüyor ama yanıyor laptopun fotosunu şuan telefonum bozuk olduğu için atamam ama laptop bu:
  6. nexuss.ae

İçini daha yeni temizledim Cooler Master Mastergel Pro ile termal macunu yeniledim. Çok etki etmedi.
  7. nexuss.ae

vallaha 5 derecede azalsa benim için iyi bende stand kullanıyorum şuan
  8. nexuss.ae

Yeniledim 1-2 derece oynadı. Cooler Master Mastergel Pro kullandım hatta. Pişman oldum o kadar para verdiğime.
  9. nexuss.ae

Dell marka laptop. İçini açtım baktım iki bakır tel kullanmak yerine tek bakır tel kullanmışlar. Sanırım o yüzden ateş kusuyor.
  10. nexuss.ae

Laptopum ateş püskürttüğü için (98-99 derece arada sırada 104`e kadar çıkıyor) acilen laptop soğutucusu önerisi lazım. Max 200 TL bütçem var. 200 TL içinde en iyisi ne ise lütfen önerin. Bir de aklımdan bu soğutucu geçiyor bunu kullanan varsa tecrübesini paylaşabilir mi? Teşekkürler... İNCA...
  11. nexuss.ae

Yardım Termal macunu ince tabaka ile yapamadım, eski sıcaklığı ile aynı değerde kalması normal mi?

Daha dün laptopumu açıp içine Cooler Master Mastergel Pro sürdüm, ama laptopu kapattım açtım sıcaklıklar 1-2 derece oynadı. Bilgisayarım eskiden çok ısınıyordu, şimdi de çok ısınıyor yani değişen bir şey yok. Sizce macunu ince tabaka halinde süremememde mi sıkıntı yoksa laptopda sadece bir bakır...
  12. nexuss.ae

Öneri Termal Macun Önerisi Hangisi Daha İyi ?

Hocam daha dün sürdüm kendi laptopuma. Hiçbir işe yaramadı bende. Ben tavsiye etmem. 87 TL boşa gitti.
  13. nexuss.ae

Sıcaklık ölçmek için program önerir misiniz? (CPU ve GPU)

Arkadaşlar MSI Afterburner tarzı değil, boşta kaç derecede çalışıyor ona bakıcağım. Çünkü termal macun sipariş ettim bugün rehber paylaşacağım. Sıcaklık değerleri ne kadar düştü falan filan. Öyle işte. Boşta kaç derecede nasıl çalıştığını bulmam lazım. Sonra birde termal macun ne kadar etki etti...
  14. nexuss.ae

Cooler Master Mastergel Pro iyi mi?

Valla almak isterdim ama acelem var sağolun yine de.
  15. nexuss.ae

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. 1611074196 Tamam o zaman teşekkür ederim.
  16. nexuss.ae

Umarım iyidir çünkü acelem vardı sipariş ettim arkadaşlar. Eğer iyi değil derseniz iade edeceğim. Bütçem 80TL. Laptopum bir süre sonra ısınıp kapanıyor. Ve kullananan varsa nasıl bir sonuç aldığını söylerse güzel olur. Yani iade edeyim mi bunu demek istiyorum :)
Top Bottom