Arama sonuçları: *

1. oTToman16

360 MM Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar 360 lık sıvı soğutma önerileriniz nelerdir. Bütçe max 1000-1200 pf360 iyi diyorlar ama. Performanslı bişey ne olabilir Yardımlarınızı bekliyorum
  2. oTToman16

GameTech' in beklediğim sıvı soğutması nihayet geldi.

O kadar çok para teklif ettiler ki inanamaz sın. Daha yeni sözleşme imzaladık bu konu yu açmam karşılığında. Bir bmw birde iPhone 12 verecekler. Bence sen git az ötede kumda oyna. Yazıyı baştan sona okumadın nasıl da belli. Okusaydın kendi deneyimlerimi de paylaşarak bu konuyu açtığımı...
  3. oTToman16

Bu fuma 2 e sports Duo dan dana mı iyidir
  4. oTToman16

Tamam ben farklı açıdan algıladım. Mesela nedir birkaç örnek verir misin. Neler var onları bende araştırayım
  5. oTToman16

termal macun önerisi

Mx4 2019 Edition tabii ki de
  6. oTToman16

Kaliteli bileşen olarak ne aradığınızı biliyor muydunuz peki psu nun içinde.? Neye göre
  7. oTToman16

Üstad sen iple salıncak kurarsan o salıncak kopar. Eğer halat ile kurarsan o salıncağı hiçbirşey olmaz. Sen önce sisteminin ne kadar güç harcayacağına bakıp ona göre w tercihi yapman lazım. Sen gidip de sınır da 450 480w civarında bir güç harcayan sistemin için 500 w alırsan bu değil gametech...
  8. oTToman16

Attığın link de de geçmekte 450v kapasitör. Bir tt de dark da (üst düzey olmayanlar da) yok. 420 v kullanıyorlar kapasitör
  9. oTToman16

Yav he he de geç. 1616102641 O diyenler kara düzen firma yı kötüleyen ler. Bende gametech 700w kullanmaktayım süper. Taiwan kapasitör kullanıyor lar. İçiniz rahat olsun 1616102742 700 w full modüler gametech alsın arkasına bakmaz gold hemde
  10. oTToman16

Evet doğrudur. Zaten rampage, dark, gamemax, gamepower aigo aynı fabrika dan çıkıyor. Bu açık ve belli bişey. Aynı soğutucu aynı özellikler rampage sorsak oooo der herkes gametech desek alınmaz derler. Aslında bu detayı yakalamanız iyi olmuş @Mehmet Yılmaz 1616099880 Aynı zamanda elyese mi...
  11. oTToman16

Konu açalım istersen. Bakalım hangisine oy verecekler
  12. oTToman16

600 e bunu alacağıma e sports duo alırım üstad 😂
  13. oTToman16

SE 234 Kule tipi değilmiydi öyle biliyorum. Kule tipinden se sıvı soğutmayı tercih ederim. Bu gametech e göre değil. Alacağım kule tipi noctua değilse sıvı soğutma bence daha mantıklı 1616098885 Test edip değerleri ile ilgili bir rehber konu yapacağım zaten. Umarım faydalı olur
  14. oTToman16

Arkadaşlar merhaba. Firma nın birçok ekipmanı nı kullanmış ve deneyimlemiş biri olarak kendimde ve önerdiğim kişilerde bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım. Kule tipinden tutun psu suna kadar fanı na kadar kullandım. Hepsi kararlı ve stabil bir şekilde problem yaşatmadan bizlere bu hizmeti...
  15. oTToman16

SIVI SOĞUTMA SICAKLIK DEĞERİ

Pump a Tak. Sonra bios dan gir cpu fan ignıre yap o zaman cpu fan hatası almazsın ve Pump devrede olacağından daha serin çalışır. CPU fan devre dışı bırak ms yaz çıkar Google de
  16. oTToman16

SIVI SOĞUTMA SICAKLIK DEĞERİ

Pump fan çıkışına taktı isen o sıvı soğutma ya göre çok. Bildiğin snowman kule tipi soğutucu performansı bu 😂 kontrol et hocam
  17. oTToman16

Ryzen 5 5600x için 240mm sıvı soğutma önerisi

Evet orijinali bu. Daha önce de görmüştüm 1615232882
  18. oTToman16

Ryzen 5 5600x için 240mm sıvı soğutma önerisi

Rampage de aynı fabrika sanırım 🤔😂😂
Top Bottom