Arama sonuçları: *

1. oguzkral22

Öneri R5 7500F Overclock Ayarları

Dostum sen instagramdan yazdırmadan destek veremiyor musun? Özel mesaj olur discord olur hangi konuyu görsem altına instagramdan yaz diyorsun :D
  2. oguzkral22

Yardım 13700K için sıvı soğutma sizce hangisi ?

Arctic 360 argb modelini kullanıyorum 5800x3d'yi soğutuyor gerisini sen düşün..
  3. oguzkral22

R5 5600 4.8 Ghz [ OC ] ile 5600X'i Geçtik!

Bizim insanımızı memnun edemezsiniz :D
  4. oguzkral22

Öneri 360MM sıvı soğutma önerisi

Kesinlikle arctic.
  5. oguzkral22

5800x3d ye sıvı soğutucu önerisi

Lian li 360 galahad var , Yükte 80 gördüm. 2K wz2 oynuyorum dereceler 65 70 arası gidip geliyor. Ona göre seçim yapmanı öneririm.. Sağlam bir işlemci ısnıyor :D
  6. oguzkral22

Lian Li Markasını Nasıl Bilirsiniz?

Teşekkür ederim 240 mmlik ten sipariş vericem En uygun fiyat sana neresi uyuyorsa orayı seçebilirsin. 2021 temmuz ayında 1000 tl gibi bir fiyata incehesaptan almıştım
  7. oguzkral22

Lian Li Markasını Nasıl Bilirsiniz?

TR'de fazla bilinmeyen marka, bilen işini bilen kişidir. İçin rahat olabilir aynı soğutucuyu 3 sistemde kullandım gayet memnunum fiyatını hak eden üründür.
  8. oguzkral22

Noctua Nh-D15 5800x3D'yi Soğutur Mu?

Zor…..
  9. oguzkral22

Fan kontrolcüsünün kumandasındaki tuşlar ne işe yarıyor?

basarak öğrenebilirsin? :D
  10. oguzkral22

Lian li galahad 360 lga 1700 bracket kit nerden bulunur ?

Bir ara qp bilişimde satılıyordu şuan için hiç bir site üzerinde satışını göremiyorum maalesef.
  11. oguzkral22

Lian li galahad 360 lga 1700 bracket kit nerden bulunur ?

Merhabalar ; Şuan aktif olarak lian li galaid 360 lık bir sıvı soğutucu kullanmaktayım. Fakat 13. nesil işlemci anakarta geçiceğimden ötürü sıvı soğutucumu kullanamıyor görünüyorum. Bu sıvı soğutucuya uygun kit nereden bulabilirim ?
  12. oguzkral22

5600x icin sıvı sogutma onerirmisiniz ?

lian li galaid 360
  13. oguzkral22

Ramlerime oc yapmak istiyorum

Yorum yaparak daha güzel :D
  14. oguzkral22

Ramlerime oc yapmak istiyorum

takip
  15. oguzkral22

Intel işlemci overclock ve UV ayarları için yardım

Öncelikle merhabalar sistem bilgilerim bu şekildedir. Sabit olarak CS:GO ve CoD Warzone oynamaktayım. İşlemcimi orta düzeyde overclock yapıp sıcaklık değerlerini sabitlemek istiyorum FPS kaybı yaşamadan. CoD Warzone da 80 83 dereceleri görüyorum ayarlarım 1080p olup görüntü kalitesi normalde...
  16. oguzkral22

Snowman t6 ultra montajı

Arkadaşlar bir konuya da Allah için doğru düzgün yorum yapın. Adam sıvı soğutucu gibi bir olay sanmış kafasında öyle canlanmış olabilir ?. Herkes mi mizahşör herkes mi komedyen bu ülkede.
Top Bottom