Arama sonuçları: *

1. phxey41

150-250Tl bandında termal macun önerisi

N11den alsam orjinal olur mu farkeder mi
  2. phxey41

Tahmini kac defa kullanılır? Ĺaptop için ekran kartı ve işlemci
  3. phxey41

En son teknobiyotikten mx4 almistim tüpü bitti ama mx4ten hic memnun kalmadim laptop kullaniyorum ve cabuk ısındığı için 1-2 ayda bir temizlik yapmak zorunda oluyorum ısındığı için her bilgisayarı açtığımda macun nerdeyse kurumuş oluyor tam kurumus degilde akiciligini kaybetmis bir ise...
  4. phxey41

Teknobiyotik ve Mx-4 Hakkında

https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html Gecen gun konu actim ve termal macun olarak bunu onerdiler ve zaten kendim iyi olduğunu biliyorum fakat neymis efendim siteyi bilmiyomus ve trendyoldan falan alcskmis bana akakceye adını yaziyor...
  5. phxey41

F/P termal macun önerisi

teşekkürler sağlamlarından dimi
  6. phxey41

F/P termal macun önerisi

150 tl civarında termal macun önerisi istiyorum fp olsun yeter daha fazla çıkamam malum aileden sorun çıkıyor pahalı almam vb. gerçi bunu bile alacağım muamma ama
  7. phxey41

silver grease ttg-s104 titan nasıldır

Arkadaşlar bugün bilgisayarımı temizledim Termal macunum bitmiş Bilgisayarciha gittim ondada kalmamış silver grease ttg-s104 titan diye bir markanın termal macunu varmış şimdilik işe yarar mı Cok iyi soğumasına gerek yok
  8. phxey41

Maks 150tl Bandında Termal Macun Önerisi

Soru başlıkta
  9. phxey41

Pc performans arttirmak istiyorum

Tam drop olmuyo surekli olmuyo ama lolde valoda pubg de fmde bi ansa oyun donuyor 5dk 10dk da bir dondugu zaman islemxi 100de 100 kullaniliyor
  10. phxey41

Laptop icin iyi diye düşünüyorum 80derece hatta 70ler zaten 2ayda bir temizliyorum termal macun yeni
  11. phxey41

Islemci i7 5500u Ekran kartı nvdia 840m Ram 8 Ekran karti surekli 100de 100kullanima geçiyor ve drop yiyorum sicakliklar kotu degil 80derecelerde Ama ben yinede Islemciye msi afterburner uzerinsen oc yapmak istiyorum ve soğutma uv yapmak istiyorum internetten bakiyorum benim islemdiye yapan...
  12. phxey41

Ekipman+PC`m için modifiye yapacağım önerileriniz neler?

Usb çoklayıcı hakkında bir sey aoyleyeyim bende kullaniyorum logitech mouse ve klavye takıyorum ışıksız bir usb daha dolu oluyor 4.ye takilan genelde çalışmıyor guc yetmiyor Ayrixa 7.1 kulakligin varsa ona da guc yetmiyor calismiyor gibi oluyor
  13. phxey41

Intel i7 5500u uv yapma laptop

Soeu yukarsa nasil nerden cevaplarsaniz sevinirim Ekran karti nvdia 840m
  14. phxey41

Isınmadan dolayı drop sorunu

Zaten var ama Fan yan kısımda değil altta ve kapağı küçük bir yer harici kapali o yuzden hava girisi az oluyor cok wtki yaratmıyor
  15. phxey41

Isınmadan dolayı drop sorunu

Aşağıda bilgisayarımın valoranttaki değerleri var Islemci i7 5.nesil 8gb ram Nvdia 840m var Sıcaklıktan dolayı drop yiyorum bi anda hem ekran kartı hem de işlemci kullanımı yariya düşüyor çekilen voltaj yarıya düşüyor termal macun 1 hafta oldu değişeli termal macun mx4
  16. phxey41

Sıcaklık Değerleri Nasıl? Termal Macun değiştirmeli miyim?

Mx4 veya color master mastergel pro 2. Olan adi yanlış olabilir
  17. phxey41

Termal macun ne kadar önemli

İletkenlik farkı vardır biri hiç soğutmaz diğeri baya fark eder 10dereceden fazla
  18. phxey41

Karşıya ses gitmesi ve ses bozulması

arkadaşlar discord veya başka programda sesim karşıya cızırtılı gidiyor konuşmasamda gidiyor kulaklık olsada olmasada aynı ayrıca başka bir şekilde bir şey izlerken kulaklık takılı olmadığı zaman hopörlörlerde ses cızıırtılı geliyor
Top Bottom