Arama sonuçları: *

1. P

Ryzen 3 1200 için soğutucu.

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 3 1200 için 100TL bütçe, çok az miktarda esneyebilir, stok soğutucudan daha iyi soğutucu öneriniz var mı? GamePower Airbender nasıldır?
  2. P

SNOWMAN M200 Alınır mı?

Soğutucu hakkında bir bilgim yok ama Snowmanların diğer soğutuculara göre biraz daha sesli çalıştığını okumuştum.
  3. P

SNOWMAN M200 Alınır mı?

Ses konusunda çok fark etmez. 1612114277 Biraz daha para biriktirip üst model bir soğutucu alınabilir. (ses için)
  4. P

SNOWMAN M200 Alınır mı?

Stok soğutucu sesi sizi rahatsız ediyor ise, benim kullandığım kadarıyla bu soğutucu sizi mutlu etmez.
  5. P

Ryzen 5 3500x CTR Değeri.

Bi ben 3500X ile test yapamıyorum .D Hayırlı Olsun Golden Sample 1610022496
  6. P

OC'den anlayan birileri varmı ?

Elinizle yapmayın XMP ile yapmaya çalışın.
  7. P

Save&exit gibi bir bölüm olması lazım oraya gelip, load optimized defaults'u seçerseniz yaptığınız ayarlar sıfırlanır.
  8. P

XMP'yi mi açıyorsunuz yoksa kendiniz manuel mi 4000'e alıyorsunuz?
  9. P

Snowman M200 Combo alınır mı??

Tek fan
  10. P

Snowman M200 Combo alınır mı??

Bu arada aynısını ben satın aldım aynı satıcıdan COMBO değil. 1609677989 Satıcıya sorabilirsiniz. Yine de
  11. P

Spec-Delta RGB kontrolcü kablosu anakarta girmiyor.

bu kesin giriyor değil mi @crazyreign zorladığı için biraz tırsmıştım da.
  12. P

şöyle tam girmiyor gibi hissettim ve zorlamak istememiştim o yüzden
  13. P

Kabloyu kontrolcüden çıkartıp B450M S2H anakartımın RGB girişine takmak istediğimde tam oturmuyor neden?
  14. P

Spec-Delta RGB fanlarını Arduino'dan bluetooth ile kontrol etmek istiyorum.

Merhaba, bu fanları arduino ile birlikte bluetooth kontrol etmek istiyorum herhangi bir kaynak var mı? Bir de kontrolcüden söküp anakarta takmak istediğimde kablolar uyuşmuyor neden?
  15. P

Konuda ki Kontrolcüyü Bluetooth'a çevirebilir miyim?

Arduino setim ve bilgim var. 1609592374 Ama ne yapacağımı bilmiyorum bunu. 1609592921 Nasıl yapacağım hakkında herhangi bir kaynak var mı?
  16. P

Konuda ki Kontrolcüyü Bluetooth'a çevirebilir miyim?

Evet, bu Kontrolcüyü Bluetooth'a çevirebilir miyim çevirebilirsem nasıl çeviririm?
  17. P

Snowman M200 işlemcinin üzerinde minik bir açıklık oluyor.

Kimse yok mu kendi soğutucusunu kontrol edecek? 1609500854 @Abdullah Hacıgül Abi bu normal mi kimse net bir şey söyleyemedi.
  18. P

Sen de bir fotoğraf atabilir misin?
  19. P

Fan ramlere bakıyor zaten, Sende boşluk olmuyor mu fotoğraf atabilir misin? 1609453439 anakart değil ki sorun anakartın fark edeceğini düşünmüyorun işlemciye temas eden kısımdan bahsediyorum. 1609453523 Bi Bakabilir misiniz? Fotoğraf atabilir misiniz? 1609454088 @Prof ESL Yapacak mısın.
  20. P

Evet Arkadaşlar fotoğraftaki gibi bir açıklık kalıyor bu normal midir? 1609453072 Yok mu hiç kullanan.
Top Bottom