Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Bu laptop standı alınır mı ?

Isınma sorunu zaten sebeplerden birisi başka bir sebep göz hizasi ve rahatlık bence.Yani o açıya koyunca daha rahat oluyor hem boyun hem bakış açısı için ve ayrıca bazen laptop rahat olmayınca klavye kullanılmak isteniyor ve standı koyduktan sonra o klavye ile daha rahat olabiliyor
  2. rainbowgamer

Bu laptop standı alınır mı ?

Arkadaşlar laptop için bu stand alınır mı yeter mi sizce ? Herhangi bir bütçe aralığım yok https://www.hepsiburada.com/fibaks-aluminyum-ayarli-laptop-macbook-notebook-yukseltici-tutucu-standi-pm-HBC0000502NN2
  3. rainbowgamer

Kasanın İçine Fan Koymak

Hocam şaka gibi değerler.O fanı çıkarın niye koyuyorsunuz Allah aşkına :D.60 görse ne olacak.80 üstü tehlikeli yapmayın etmeyin :D
  4. rainbowgamer

Kasanın İçine Fan Koymak

Bu gece falan böyle oynayın bu arada bildirim gelmiyor geç görüyorum kusura bakmayın.1-2 gün böyle oynayın test edin.Sonra üste kasanızın alacağı kadar fan takın.Bu arada kaç derece değerler alıyorsunuz ?
  5. rainbowgamer

laptopu 6 senedir kullanıyorum fps drop giriyo çözüm

Hocam bilgisayarı temizleyin 6 yıl olmuş.Fanı bırakın önce temizleyin macunu sürün işleri halledin sonra fan
  6. rainbowgamer

Kasanın İçine Fan Koymak

Tamam son hız ise çok bir şey farketmeyecek.Haklısınız fakat şunu hatırlatalım ekstra fan takılınca mesela genelde üste takılır doğru sirkülasyon için bu ekstra fanınızın sirkülasyon bozma ihtimali yüksek ki zaten bozmak istemezsiniz.
  7. rainbowgamer

Kasanın İçine Fan Koymak

Tamam fakat o ekstra fanınız egzoz fanının dönmesine sebep olacak.Hızı artar daha hızlı dönecek normal hızına göre ses sorunu yaratabilir ve dediğim gibi aşırı hızlı dönmesi kötü olabilir. 1606484598 Ve fanın konulduğu yer normal bir sirkülasyona göre yanlış yani arkadaşın dediği gibi bozulmalar...
  8. rainbowgamer

Kasanın İçine Fan Koymak

Hocam ufak bir sallantıda fan düşüp parçalara zarar verecek gibi geliyor ne yalan söyleyeyim.Artı olarak o fanları normal dönme hızından fazla döndürüyor zararı olabilir sanki.
  9. rainbowgamer

Kasanın İçine Fan Koymak

Hocam biraz uzaktan çekseniz çok net anlayamadım
  10. rainbowgamer

Fanlar normale göre daha hızlı

Yani camı açıp önden tutucam ve fanlar dönecek bir andanda temizlicek doğru mu ?
  11. rainbowgamer

Hocam ön camı açıp fanlara önden süpürge çektirsem yeter değil mi ? çünkü süpürge anakart ekran kartı temizliğindde çok tehlikeli.
  12. rainbowgamer

Yok hocam o anlamda demedim süpürge zararlı yani fön makinesiyle yapcağım bugün sağolun
  13. rainbowgamer

Hocam süpürge sakat ya
  14. rainbowgamer

Arkadaşlar kasa boşta,ekran kartı fanım dönüyor %24 hızda ama ses fazla geliyor neyden kaynaklı ?
  15. rainbowgamer

120mm Fan Etki Eder mi ?

Hocam çok ucuz geliyordu ama şöyle söyleyim fps cidden hakediyor aldığını ve kışın sıcaklık düşer inşallah çünkü odamda vantilatör klima falan yok tek fan kart yanıyor orda
  16. rainbowgamer

120mm Fan Etki Eder mi ?

Ön camı açtım 76 oldu 5 derece falan fark bunun dışında tek undervoltage kalıyo ama bitürlü kaça ayarlayacağımı bulamıyorum
  17. rainbowgamer

120mm Fan Etki Eder mi ?

Hocam önden hava alamayan kasa ve 2060 ekran kartı ne yapmamı tavsiye edersin kasam XIGMATEK GLARE 7A bu arada.Cam deldireyim mi ?
  18. rainbowgamer

120mm Fan Etki Eder mi ?

Hocam alalı baya olduda yani dediğiniz çok mantıklı ama şuan 2060 her işime yetiyor sadece sıcaklığını bir tık düşürmek istiyorum biliyorum 80 bu karta göre iyi bile ama Undervolt veya kasanın ön camınımı deldirmem lazım çünkü kasama bakarsanız kasam önden hava alamıyor bunu belirtiyim
  19. rainbowgamer

120mm Fan Etki Eder mi ?

Hocam 1 derece farkı kışın olayı hakkındamı yoksa 3 fan takınca sonuç 1 derece belki mi demeki istediniz birde ben hep böyle 80 oynamamak için bir şey yapamaz mıyım ?
  20. rainbowgamer

120mm Fan Etki Eder mi ?

Kartım RTX 2060 ASUS PHOENIX tek fanlı ekran kartı.Witcher 3'te 82 falan görüyor ultra ayarda ama yaşam şartlarıma şunu söyleyeyim yaşadığım yer çok sıcak eğer kışın bu dereceler düşmezse birşeye başvurmak zorundayım. 1600845756 Aga be ne yapalım ozaman :D
Top Bottom